forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mangler løsningsforslag til aldersfordelte kunder

0
Hej, håber på at få nogle gode bud.

Vi er en forening, og har derfor forskellige medlemsskaber, udover alm. kollektive.
Vi har lad os give som eksemepl, børn, unge og voksne, som skiller ved 14 år, 30 år, og 65 år så er man senior.
I navision opdaterede den automatisk alder når vi skulle opkræve kontingent.
Hvordan vil I mene jeg bedst gør det med economics? Vi har abbonnementsmodulet, og mit eget forslag er at putte folk derind, udregne hvornår de rykker op i næste aldersgruppe, og så sætte den til at ophøre der. Og så være vågen over for at nogen er ophørt.. Eller er vi over i nogle kundegrupper?

 

Andre forslag?
spurgt 26 Jun, 2019 i Spørgsmål » Abonnement af JSA (200 points)

1 Svar

Hej Joan

Tak for dit indlæg. Det er korrekt at vi ikke har noget redskab til at styre alder med, så jeg vil absolut tilslutte mig dit forslag om, at du laver flere abonnementer, så du har et abonnement til hver aldersgruppe og så bruge ophørsdatoen til at styre, hvornår de skal skifte til et andet abonnement.

For at se hvem der er ophørt kan du gå ind på Abonnementet - Abonnenter - Andre muligheder - Tidligere abonnenter. Så får du en liste over alle tidligere abonnementsopkrævninger og hvis du så sorterer på Ophørsdato så kan du se hvilke abonnenter der er ophørt og dermed skal flyttes til et nyt abonnement.

Ang. kundegrupper, så er det et ekstra styringsværktøj, du kan benytte, hvis du gerne vil trække statistik på kunder i forskellige aldersgrupper.

Så alt i alt er jeg enig i dine egne løsningsforslag og hvis der dukker flere spørgsmål op er du altid velkommen til at kontakte os i supporten på chat eller telefon.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 28 Jun, 2019 Spørgsmål af Tabita TopGun (13,970 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”