Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Subtotal-linier i faktura

+3
Hej

Jeg har foreslået det før, for et par år siden.
Det ville være ønskeligt med mulighed for at indsætte subtotal linier, som tæller ovenstående linier sammen siden sidste subtotal-linie.

F.eks. når kunde ønsker arbejder specificeret i opdelinger, og disse ikke kan specificeres på en varelinie, men består af flere varelinier/ydelser.
i Forslag » Salg af (300 points)

2 Svar

Hej Ivan, 

Det er et godt forslag du kommer med her og det er noget vi har hørt til før. 
Vi arbejder efter en ny model, hvor vi dedikerer to uger hvert kvartal til brugerforslag. Næste gang vi arbejder med det vil være i næste kvartal. Med al sandsynlighed til september. Fordelen er, at vi har fyldt fokus på jeres ideer i den periode, men det betyder selvfølgelig også, at der går længere tid mellem de forskellige forbedringer. Hvis du er interesseret i at se, hvad vi har lavet sidste gang, så kan du se dem her.

Grunden til du lige får den forklaring er, at jeg gerne vil tage ideen her med til næste gang. Vi har ikke besluttet, hvad vi kommer til at kigge på endnu, men dit forslag vil være i puljen over ideer. 

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)

Hej Ivan,

Mange tak for dit inputs til vores produkt. Det er nu muligt at indsætte subtotaler på dine faktura. 

Du kan gøre det ved at markere de linjer, som skal indgå i subtotalen og så vælge andre muligheder -> sum valgte. På den måde vil subtotalen blive sat på fakturaen. 

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)