Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rabat aftaler på indkøb

0
Det vil være en stor hjælp, hvis man på et indkøb(bestilling), kan få mulighed for at se om der er rabataftale med den leverandør, indkøbet bliver oprettet på. Rabat aftalen er allerede oprettet under noter.

På en salgsordre har man mulighed for at se om der står noget i noter, ved hjælp af en lille icon.
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)

1 Svar

Hej Birgitte - Tak for dit indlæg.

Dvs. en mulighed for at dine noter bliver fremvist når du laver en bestilling via leverandøren.

Det giver meget god mening og virker ikke som noget der er større at udvikle. Jeg vil gerne se om der er andre brugere der også kunne være interesseret i at vi lavede denne udvikling. Så kunne det være en kandidat til vores "Sprint og WOW" hvori vi tager forslag fra supporten og forum som ikke kræver en en større ressource for at få udviklet.

Det ser vi lige på, og så håber jeg at i ser dit indlæg modtage nogen stemmer.

Hav en god weekend.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)