Dum opdatering af APP

0
Hej App udvikler

Jeg har fået at vide af jeres telefon support at det er bedst at kontakte jer via denne kanal.

Jeg er ikke super tilfreds med jeres opdatering af jeres app til indskanning - formatet er ændret og det gør

at du selv om din skærm er helt fyldt ud med bilaget - får en masse udenoms billed med og det se sjusket ud - hvis det printes eller vises i e-conomic.

Har i testet dette ?? - endvidere virker det lidt dumt at man skal oprette sig i forum - hvorfor ikke bare kunne logge ind med sin alm. bruger som der ellers bruges hos jer ??

Med venlig hilsen

Morten
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)

1 Svar

Hej Morten.

Tak fordi du skriver ind.

I forhold til denne opdatering, hvilken telefon anvender du i så fald? Man kan sige alt efter om det er en IPhone eller en Android, så er det 2 forskellige apps man køre med.

Så kan jeg undersøge hvad der er sket, jeg ser ihvertfald det samme ske via min Android telefon, men så vidt jeg ved har den altid gjort dette her.

I forhold til det med login, så kunne jeg ikke være mere enig. Vi er også i gang med at arbejde på et login som skal kunne anvendes til både at bruge e-conomic og vores forum. Dette er dog opsætningen på nuværende tidspunkt, men vi vil her på forum holdet, meget gerne have det forbundet.

Lad mig høre fra dig og hav en god dag.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)