bogføringsdatoerne i rapporterne fra projektmodulet

0
Hej. Vi har fra supporten fået at vide, at grunden til at rapporter fra projektmodulet kommer ud i "tilfældig" datorækkefølge er, at systemet er sat op til at rapporten er opbygget rent teknisk i forhold til den faktiske kalenderdato, som bogføringen finder sted, og ikke den bogføringsdato der bliver påført. Det er jo normal praksis i alle andre rapporter, at de kommer ud i forhold til den bogføringsdato, man har brugt, og ikke i forhold til kalenderdatoen. Vi vil meget gerne have projektmodulets rapporter rettet til, så de kommer ud  i bogføringsdato. Lige som alle andre steder.

 

Med venlig hilsen

Karen Bundgaard Andersen

Arbejdermuseet
i Forslag » Projektstyring af (140 points)

1 Svar

Hej Karen.

Tak fordi du skriver ind.

I forhold til dit forslag, hvilket rapporter drejer det sig præcist om? Jeg vil bare lige være sikker på præcist hvad det er vi kigger på, så skal jeg nok undersøge hvilket muligheder vi har for at foretage en ændring.

Hav en rigtigt god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles. Det drejer sig om alle rapporter man trækker i forhold til projekter. F.eks. Projektkort.og  projektposteringer.

 

MVH
Karen
Hej igen Karen.

Tak for svaret, jeg må lige undersøge hvorfor vi har valgt at lave det som vi har. Jeg undersøger det med vores udvikling og så vender jeg tilbage til dig.

Hav en god weekend.
Hej Karen,

Jeg beklager vi ikke har fået vendt tilbage til dig. Som udgangspunkt har vi ikke en længere og stor forklaring på, hvorfor sorteringen er forskellige, men den er dog om du siger.

Som udgangspunkt er det ikke et at de mest eftersurgte forslag vi har fået og derfor vil jeg sige, at du ikke skal have for store forventninger til, at det er et punkt vi kommer til at arbejde med i den kommende fremtid.

Man skal aldrig sige aldrig og hvis der kommer mere efterspørgsel efter det i fremtiden, så kan det være vi ændrer vurderingen.

Rigtig god dag :)