forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Import af csv. fil til "Lager til projekt"

0
Hej e-conomic

Vi har mange posteringer fra lager til projekt og det vil derfor hjælpe os meget, hvis vi kan importere en csv-fil til "Lager til projekt" - ligesom ved lagerreguleringer - dog med projekt-nr. og udgiftstype i stedet for kostpris.

Håber, at I vil se på mit forslag.

Vh Helle
spurgt 7 Maj, 2019 i Forslag » Lager af HelleA (4,020 points)

1 Svar

Hej Helle.

Tak for dit indlæg.

Det er en idé jeg godt kan se mening i, og klart noget som jeg er sikker på at man ville kunne få brug af hvis man både anvender vores lager og projekt, og man anvender lagervare til projekt.

Det er dog ikke et forslag jeg har hørt meget af, og derfor selvom idéen er godt er det et spørgsmål om prioritering. Jeg vil rigtigt gerne se at der er flere brugere der støtter op omkring idéen, så vi kan få et bedre repræsentativ af idéen. Så indlægget får deraf 14 dage hvori jeg håber vi kan se en større interesse.

Tak fordi du skriver ind og god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 24 Maj, 2019 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)

Hej Helle - Så er jeg tilbage igen med nyt.

Jeg synes du har en god idé, men som der ser ud ser jeg ikke en stor opbakning til dit forslag. Jeg kunne forestille mig at det kommer af at denne funktionalitet nok ikke er den mest anvendte generelt. 

Selvom jeg ikke vil lukke for at det er noget der kunne blive lavet i fremtiden, så kan jeg ikke veje den op over de forslag som vi allerede overvejer.

Du kan finde disse forslag her.

Jeg håber du vil tage et kig på dem, og være med til at stemme på dem samt andre indlæg, så vi ved hvad der er størst interesse i.

Hav en rigtigt god weekend.

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”