Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Følgeseddels nr som dynamisk felt i faktura

0
Hej,

En af vores kædekunder ønsker at vi angiver følgeseddel nr samt butiksnummer på fakturaer (butiks nummer har jeg løst ved at skrive det i konterings nummer og ændre layout)

Men følgeseddel nr kan ikke indsættes som dynamisk felt på faktura - er det ikke noget I kan implementere asap
i Forslag » Salg af (270 points)
Hva så Support?

1 Svar

Hej C6100.

Mange tak fordi du skriver ind - Jeg må undskylde den lange ventetid på svaret.

Jeg ved vi har haft tidligere indlæg hvor dette har været et ønske, og jeg vil da gerne prøve at undersøge hvad kravet er til at vi får dette inkluderet. Jeg tænker at dataen allerede eksistere, så måske om vi kan trække på det. Jeg tænker derfor at jeg tager dette indlæg med til vores udvikling for at høre dem hvor svært dette er et lave, og om det er noget vi kan få udviklet på en nem vis.

Du høre fra mig, og hav en fantastisk dag!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles, det vil jeg glæde mig til. Under den meget lange ventetid oprettede jeg endnu en tråd her i forum og kan se at jeg ikke er den eneste der har brug for funktionen :-)