Registrering af bruger der indscanner

0
Hej

Med en af de seneste opdateringer til economic indscanning, har jeg opdaget, at brugernavn bliver registreret i parentes foran den note man skriver, når man scanner ind (en i øvrigt fin funktion). Jeg kan godt se, at der hvor der er flere brugere, giver det god mening, men når man kun er een bruger, så er det bare irriterende fyld. Jeg starter altid med datoen, så er det fint overskueligt, når jeg skal ind og kontere og bogføre. Så jeg skal slet ikke bruge noget brugernavn i parentes til noget som helst. Vil det være muligt at vælge det fra, når man kun har een bruger?

På forhånd tak.

Hilsen

Marianne
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)

1 Svar

Hej Marianne,

Det er en rigtig god ide. Vi arbejder på en ny version af vores scanning, hvor vi vil planlægge at ændre dette. Derfor vil jeg sætte dit forslag som planlagt for nu. Hvornår vi har det helt klar ved jeg ikke med sikkerhed, men umiddelbart kan du forvente en ændring hen over sommeren.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.2k points)