forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tidsregistrering via app?

0
Hej e-conomic

Vi overvejer at overgå til at medarbejderne selv kan registrere deres timer på vores projekter (i stedet for at sende timesedlerne til mig, som så skal registrere dem), men jeg kan ikke se at app'en kan bruges til android - er det korrekt?

Eller findes der en app til android system, så de ikke behøver at bruge en pc (det har de nemlig ikke med når de arbejder, men har altid en tlf. med).

Vh Helle
spurgt 12 Apr, 2019 i Spørgsmål » Projektstyring af HelleA (3,990 points)

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Helle, 

Det er korrekt, at vi i dag ikke har en tidsregistrering app til Android. Det giver helt sikkert mening også at have den mulighed og det er også noget vi har lagt i vores planer. Lige nu har det lidt lange udsigter, da jeg kan se vores app team har en del andre og spændende projekter for 2019, så jeg tør ikke love dig, at det er noget du forvente i år. Det kan selvfølgelig virke lidt løst og langt fra hverdagen lige nu og her, men tidsapp til Android er noget der kommer i fremtiden. 

I forhold til andre løsninger, så kan det sagtens være, at der findes noget derude. I så fald, vil jeg helt klart opfordre andre brugere herinde på forum til at dele deres viden smiley

God weekend! 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Apr, 2019 Spørgsmål af Jesper Mieritz (87,170 points)
valgt som bedste svar 12 Apr, 2019 af HelleA
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”