Informizely customer feedback surveys

Tidsregistrering via app?

0
Hej e-conomic

Vi overvejer at overgå til at medarbejderne selv kan registrere deres timer på vores projekter (i stedet for at sende timesedlerne til mig, som så skal registrere dem), men jeg kan ikke se at app'en kan bruges til android - er det korrekt?

Eller findes der en app til android system, så de ikke behøver at bruge en pc (det har de nemlig ikke med når de arbejder, men har altid en tlf. med).

Vh Helle
lukket
i Spørgsmål » Projektstyring af (5.8k points)

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Helle, 

Det er korrekt, at vi i dag ikke har en tidsregistrering app til Android. Det giver helt sikkert mening også at have den mulighed og det er også noget vi har lagt i vores planer. Lige nu har det lidt lange udsigter, da jeg kan se vores app team har en del andre og spændende projekter for 2019, så jeg tør ikke love dig, at det er noget du forvente i år. Det kan selvfølgelig virke lidt løst og langt fra hverdagen lige nu og her, men tidsapp til Android er noget der kommer i fremtiden. 

I forhold til andre løsninger, så kan det sagtens være, at der findes noget derude. I så fald, vil jeg helt klart opfordre andre brugere herinde på forum til at dele deres viden smiley

God weekend! 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (102k points)
valgt som bedste svar af