Fakturering i projektmodulet

+1

Jeg har overvejet længe om der er nogen nemmere måde at fakturere et projekt på end via kunde/projekter - fakturering.... hvis ikke der er vil jeg foreslå at der blev indarbejdet en "Fakturer" knap på projektoversigten - ved siden af "Rediger", "Aktiviteter", "Særpriser" mfl. Det ville spare væsentlig tid hvis man direkte fra projektmodulet kunne fakturere en sag. Lige nu er den eneste løsning (som jeg kender) enten via: Salg -> Kunde -> Projekter -> og så fakturer..... alternativ skal man på kunden trykke faktura - og så under sagsnummeret på fakturaen skrive det projektnummer der er tale om - men det er da ikke nemt at huske

i Forslag » Projektstyring af (130 points)

1 Svar

Hej Gaarden.

Tusind tak fordi du skriver ind.

Det forslag du kommer med tror jeg at jeg havde været rigtigt glad for da jeg lærte om vores projektmodul. Jeg havde nemlig det præcist samme problem med at jeg ikke kunne huske hvordan man lavede en faktura via "Salg -> Kunder -> Projektoversigt". Så det er faktisk en ret så sjov sag for mig at få nu.

Jeg synes også det giver mening at lave en nemmere måde at fakturere på. Det er også super fint at du angiver hvor positionen skal være - Jeg tænkte også det samme dengang med at sætte knappen der, så jeg er glad for at vi kan være enige i at den skal ligge i projektoversigten ved rediger, projektkort mm.

Jeg vil da lige høre hvad udviklingen synes omkring at vi ligger en knap der. Forskellen er selvfølgeligt bare at man frem for at vælge kunden direkte, skal tage højde for kunden selv. Vi ligger selvfølgeligt en kunde ind på projektet, så man skal bare være opmærksom på at man i så fald ændre kunden, hvis det var en anden. Jeg vil stadig mene at det "Muligvis" er nemmere. Men det er selvfølgeligt op til brugeren hvordan i ønsker at gøre det.

Jeg vil lige lade forslaget ligge i en 14 dages tid og se om vi også har andre brugere der som du og jeg glemmer hvor projektfaktura knappen ligger henne, og så må du have en fantastisk weekend! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej igen Gaarden.

Så er jeg tilbage igen med nyt.

I forhold behovet for denne idé så ser jeg ikke at andre brugere har stemt på den, så det virker ikke til at vores brugere ser dette som et større behov. Idéen bliver derfor nok ikke til at blive taget med under vores prioriteringer. Jeg synes dog at det virker som en mindre stor opgave at lave, så jeg vil gemme denne idé til hvis vi muligvis skulle få en mulighed for at tage vores udviklere under armen og give dem små forslag til hvad der skal laves.

Jeg kan ikke love at det bliver en del af listen af idéer til næste gang,m ne jeg vil prøve at medtage den.

Du må have en god weekend.