Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Pakkeliste

0
Hej

Jeg har talt med en del i supporten og intet virker.

Jeg ønsker at kunne sortere min pakkeliste efter varenummer. Dette er pga. plukning af vare det er mest hensigtsmæssigt.

Kan man ikke får det oprettet, så plukkelisten bliver printet i korrekt varenummer ordren.

Jeg kan gøre nok så mange ting med sortering, men så snart jeg skal printe filen sortere den efter varelinje og ikke varenummer som jeg har valgt.
i Forslag » Lagerstyring af (470 points)

1 Svar

Hej og tak for indlægget her på forum.

I forhold til denne pakkeliste, så vil den altid tage udgangspunkt i selve linjenr. rækkefølgen som står på selve ordren. Derfor ville man skulle flytte op og ned på linje nr. før man sender ordren afsted og overføre den til levering. Det kan gøres via drag and drop.

Det er altid mulig at få systemet til at lave en sortering, men det er enligt bare for at man selv kan få et indblik. Det er altid linje nr. den i sidste ende tager udgangspunkt i da det jo som den også lidt siger, er rækkefølgen på de linjer du har i dit system.

Så det er den manuelle sortering man skal lave for at dette virker. Vi kan godt se på selve ændringens implementering. Eventuelt at man kunne bede systemet sortere ens linjer efter f.eks. varenummer rækkerfølge, eller alfabetisk. F.eks. kunne det være en knap hvori man beder den lave sorteringen.

Hvor mange vare plejer du at have på sådan en liste, ville det være nemmere for dig eller ville drag and drop give bedre mening?

Tak for svar på forhånd og hav en god dag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Det kunne være fedt hvis man selv kunne vælge muligheden for sortering.

Det skal være så nemt som muligt at gennemføre en ordre. Hvis mit system fra start ved, der skal sorteres på varenummer, så er alt nemmere for mig. Jeg har imellem 5-30 varelinjer på ordre. Det er alt for tungt at skulle lave manuel sortering hver gang.

Derudover har vi pt over 400 varenumre og vi vokser. Derfor er pakkelisten et vigtigt redskab for os.
Hej igen.

 

Hvad kunne du ellers have brug for at den kunne sortere på?

Pakkesedlen tager nemlig udgangspunkt i hvordan ordren er sat op. Vi havde faktisk haft den oppe og vende at man skulle kunne sortere på ordren på denne vis, men vi så ikke helt meningen i at kunden har brug for at se dette sorteret. Dog hvis man tager pakkesedlen med som tager udgangspunkt i ordren, så kunne det faktisk give mening.

Jeg tænker lige jeg prøver at tage dette med til udviklingen i forhold til en sag vi også havde oppe for nyligt. Lad os se hvad de siger til det.

Hav en rigtigt god weekend.
Tak. Det lyder super.

For mit vedkommende er det "bare" sortering på varenumre.