Informizely customer feedback surveys

Bruger adgang

0
Vi har behov for bruger adgang er mere flexible. I projekt modulet skal man kunne bestemme hvilke menu punkter en bruger skal have adgang til. En alm. tidsregistrant skal kun have adgang til menu punkterne "Registrering" og "Vareforbrug"
i Forslag » Projektstyring af (140 points)

1 Svar

Hej Michael, 

I forhold til de her begrænsede adgange, så har man lidt forskellige muligheder. Lige præcis vareforbrug er dog ikke tilgængeligt i de helt specifkke adgange. Der skal man have hele fanen. Oveni i det er det slet ikke muligt at udbygge en tidsregistrant til at have flere adgange, da det er til at registere tid, km og udlæg. 

Der er derfor to ting, som er en udfordring her. Den sidste er mere en tanke omkring, hvad den enkelte bruger skal kunne. Vareforbrug ville være noget en almindelig bruger kan gøre, så det er med vijle, at en tidsregistrant ikke kan det. En almindelig bruger skal i dag have adgang til hele fanen for at få vareforbrug med. Det vil dog være din eneste muliged i denne omgang. 

God dag smiley

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (102k points)
Tak for tilbagemelding på vores udfordring med e-conomic.
En bruger har i vores virksomhed behov har at registrer timer, KM og tilføje varenumre på et projekt nummer.
Lagerflyt er kun tilgængelig hvis brugeren har adgang til hele projekt fanen.
Vores medarbejder skal f.eks ikke kunne se hvad, og hvornår kollegaer registrer timer på.
Jeg vil opfordre til at adgangs muligheder gøres mere individuelle.
Hej igen,

Det er helt fair, hvis i har det behov og det er også fedt i gør os opmærksomme på det. En tidsregistrant vil dog ikke kunne få denne mulighed. Det vil uanset hvad skulle være en bruger, som ville skulle begrænses i sine adgange. Lige præcis det setup du ønsker er ikke muligt på den ene eller anden måde i dag, så det er selvfølgelig helt reelt, at du brinder det op.
Jeg vil også bare gerne forventingsafstemme omkring, at det ikke bliver muligt som tidsregistrant på baggrund af det de enkelte brugere er sat til at skulle kunne :)