forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Projekt - kørsel/ servicevogn medarbejdere

0
Jeg har en kunde der har et specifikt ønske til registrering af kørsel under medarbejdere, og jeg vil tro at flere eks. håndværkere kan stå med samme problematik.
Mange håndværkere fakturerer eller blot gerne vil se udgifter til servicevogn på de enkelte sager, og en del eks. håndværkere bruger ikke kilometer antal, men benytter 1 servicevogn pr. time.
Vi har fundet på en løsning hvor vi har oprettet en medarbejder der hedder servicevogn, men har man mange biler så kan 24 timer på et døgn blive for lidt ?, og samtidig skal man ind og registrere 2 steder.
Vi har så talt om at ændre kostprisen på kørsel til kostpris pr. servicevogn, og det ville være rigtig smart hvis economic så registrerede antal km. Med det samme, men som vi ser det skal man ind et nyt sted for at registrere antal km (servicevogn), altså igen 2 indtastninger.
Vores ønske går på at man under medarbejder fik et felt mere der eks. kom frem når der blev sat ?hak? i kørsel, så man den vej kunne registrere antal kilometer med det samme, så man ikke skal ind 2 steder for at registrere.
spurgt 17 Nov, 2010 i Forslag » Projektstyring af 131223 (120 points)
status opdateret 25 Jun, 2013 af Lasse Bager

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”