Ordreoverblik - Restordre - Klar til levering

+1
Hej Economic.

Til dagligt har vi en god stak ordre liggende i ordreoverblikket. Typisk ligger ordrerne og venter på varer og/eller leveringsdato.

Når vi så f.eks. får en container med varer hjem, og registrerer den modtaget i system, kunne det være super smart at man i ordreoverblikket fik en indikation for hvilke varer der nu var klar til levering. Det kunne være et ikon, eller selve ordren der skiftede farve.

Det kunne også løses ved at man kunne trække en liste med ordrer der kunne leveres fuldt.

Håber det giver mening for jer.

Mvh. Simon.
i Forslag » Lagerstyring af (210 points)

2 Svar

Hej Simon.

Tak for dit indlæg her på forum.

Det lyder da som som en spænende idé. Hvordan tænker du at du skulle fungere og hvorhenne ville man få at vide at ordren var klar til levering?

Man kan sige at hvis du går ud på vores ordreside, så har den allerede en del plads mangel i forhold til hver en linje som forekommer under de igangværende, hvis vi skulle klemme et felt ind her, så ville vi yderligere presse kolonnerne i linjen sammen, så det ser jeg helst ikke at vi gør. Jeg kan godt se det måske kunne give mening med en farve som viser hvornår ordren har varer der kan leveres, eller eventuelt om den i så fald fuldt kan leveres. Hvilke farver tænker du giver mening og hvordan tænker du den skulle angives? Skulle det være en fast visning, eller noget man beder systemet om?

I forhold til selve listen hvor man kunne trække sine ordrer ud og se hvilke der er klar til levering, så kunne man jo altid eksportere en liste med ens ordrelister, samt en lageroptælling og sammenligne disse lister. Jeg ser dog godt din mening i at programmet i så fald ville kunne trække en liste ud der kunne tage udgangspunkt i ordrer, og dine varenumre og sige om de er til rådighed.

Jeg vil dog meget gerne se hvor stort behovet er for denne mulighed, så i første omgang vil jeg meget gerne se hvad andre brugere synes om denne idé. Hvis der er enige brugere, så skal idéen selvfølgeligt prioriteres. Indlægget får lige en 14 dages ventetid. Så tager vi et kig på om andre brugere er enige. :-)

Hav en fantastisk weekend! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles.

Som jeg skriver kunne der på ordreoversigten være et lille ikon, eller måske hele 'bjælken' der fortalte om ordren kunne leveres. Det kunne f.eks. være en prik i rød/gul/grøn:

Rød - Hvis ingen varelinjer kan leveres.

Gul - Hvis ordren kan delvis leveres.

Grøn - Hvis alle varelinjer kan leveres.

Jeg tænker ikke der skal klemmes flere felter ind, der er rigeligt i forvejen. Om det skal være en fast visning ved jeg ikke. Hvis det blev lavet som en feature man kunne aktivere er det vel op til den enkle bruger om det giver mening for dem at bruge det. For os ville det give rigtig meget værdi.

Håber det giver mening.

/Simon
Forslag af (210 points)
Hej Simon.

Jeg har først set dit svar nu - Vores forum system er sådan bygget op at vi modtager en mail så vidt i kommentere på vores svar, det er sådan det køre på nuværende tidspunkt, så jeg må undskylde jeg ikke så dit svar. Det er bare en system opsætning der kunne effektiviseres.

I forhold til din idé så vil jeg da meget gerne prøve at høre hvad vores udvikling synes om idéen. Det kunne være smart hvis man ihvertfald fik en indikation omkring at man faktisk kan afsende dele af ordren.

Jeg prøver lige at høre dem ad til vores næste udviklermøde da jeg gerne vil høre hvad de synes om sådan en idé.

Hav en rigtigt god tirsdag.
Hej Charles.

Er der noget nyt? Fik du diskuteret emnet på udviklermødet?
Hej Simon.

 

Jeg har ikke fået den i gennem endnu da vi har haft så mange forslag oppe at der er begyndt at danne sig kø i forhold til hvor ofte vi har disse møder.

Jeg har et til her på mandag hvor jeg håber at vi kommer ind over den, men den er stadig med på listen som en af de næste vi skal tage op. Jeg skriver ligeså snart jeg ved mere.

Hav en rigtigt god dag. :-)