Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at sætte kommentar på en projektpostering ved flyt

0
Hej e-conomic

Vi flytter ofte posteringer fra et projekt "Lager" til et andet (i forbindelse med indkøb før vi kender det egentlige varenr.)

I den forbindelse vil jeg gerne have mulighed for at sætte kommentar på en projektpostering ved denne flytning. Pt. er det den tekst, der blev bogført med, som kommer over, men jeg kunne godt tænke mig at skrive noget mere i forbindelse med flytningen af en del af beløbet.

Er det noget I vil overveje?

Vh HelleA
i Forslag » Projektstyring af (5.9k points)

1 Svar

God dag Helle.

 

Det lyder da som et spænende forslag - Hvorhenne i systemet laver du præcist disse posteringer og hvorhenne tænker du at denne tekst skal fremkomme?

Så vidt jeg kan forstå drejer det sig i så fald om posteringer som bliver lavet via en kassekladde, inden at i foretager et vareindkøb.

På disse posteringer ønsker du så at tilføje mere tekst end det tekstfelt som vi allerede har angivet. Forstår jeg det korrekt?

 

Lad mig høre fra dig og hav en rigtigt god weekend. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Lige nu gør jeg sådan her:

1. En herfra bestiller varer uden projektnr. (ukendt på dette tidspunkt)

2. Jeg modtager faktura fra leverandøren og bogfører den i kassekladde leverandørfaktura på projekt 40000 (da jeg skal have flyttet denne til et rigtigt nr. senere er jeg nødt til at lave en projektpostering fra starten).

3. Når varen bliver taget til den sag vi kender, bogfører jeg via "Projekter" -> "Øvrig opsætning" -> "Projektposteringer" (hvor det relevante bilag er søgt frem fra projektnr. 40000) -> "Projektomkontering". Her flytter jeg den andel af hele fakturaen som vedr. lige præcis den enkelte sag.

Hvis I har en lettere fremgangsmåde til at flytte et beløb (og MEGET GERNE med en ny tekst) fra et projekt til et andet, vil jeg meget gerne vejledes heri.

Jeg ser frem til at høre fra dig igen.

Vh HelleA
Hej igen Helle.

 

Det giver rigtigt god mening, så egentligt en mulighed for at når først projekt omkonteringen sker, så vil du gerne kunne forklare hvorfor denne omkontering er sket? Dvs. under "Projekter -> Øvrig Opsætning -> Projektposteringer" og en postering herinde. Bare så jeg er helt sikker på jeg forstår det korrekt.

Jeg kan forstå at det er en lagerpostering, så hvis det omhandler flytningen af vare, så kunne man altid lave en projektlagerkladde. Her kan man flytte en vare over på et projekt hvis det var. Der er dog stadig ikke en mulighed for at angive en tekst her.

Lad mig lige høre om jeg har forstået dig helt korrekt.

Hav en fantastisk dag! :-)

Hej igen Charles

Ja, det er korrekt forstået og ja, det kunne være fantastisk, hvis det også kunne lade sig gøre via lageret. 

God dag til dig også. :-)

/Helle

Jamen så er det da hvad vi skal se på.

Jeg har ikke hørt om dette behov før, så jeg vil gerne se om vores andre brugere også ønsker denne mulighed. Jeg lader derfor indlægget ligge herinde i en 2 ugers tid. Det er bare for at se hvor mange andre brugere der også ønsker denne mulighed, så vi kan se om dette skal prioriteres over vores andre overvejede idéer.

Du høre fra mig og så må du have en fantastisk dag Helle. :-)
Hej Helle.

 

Så er jeg tilbage igen med nyt.

I forhold til muligheden for at sætte en tekst på dine projektposteringer, så vil jeg gerne lige høre noget mere om din arbejdsgang. Vi har diskuteret muligheden herinde, men vi ser egentligt at der allerede er mulige løsninger for at komme uden om dette.

Hvad anvender du til at registrere dine vare lige nu? Anvender du varelageret i e-conomic? Så er der som sagt en mulighed for at lave en reguleringskladde hvor man kan regulere vare direkte over på et projekt, samt angive en tekst for hvorfor.

Hvis du anvender leverandørfakturaer via "Regnskab -> Kassekladde" så ville vi egentligt anbefale at du havde en særskilt kassekladde hvor dette ikke blev bogført, men placeret, så ville man altid kunne gribe det senere og bogføre det på det rette projekt, uden er omkonteringen skulle ske, og så ville man kunne sætte en tekst på her alligevel.

Det er en meget specifik case som vi ikke umiddelbart har støt på, så lad mig lige høre fra dig omkring disse muligheder.

Hav en god tirsdag. :-)