Abonnement

0
Jeg anvender abonnement-opkrævning og sender det til NETS Der er kunder som har penge tilgode (af forskellige årsager) . Jeg ønsker en funktion som kigger på saldo og automatik fratrækker / modregner "for meget indbetalt" på debitor når jeg udsender næste abonnementopkrævning
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (180 points)

2 Svar

Hej.

Mange tak for dit indlæg på forum.

Jeg synes det lyder som en meget god idé, den ville klart gøre det nemmere når man skal udlæse filen. Man kan sige at vi dog ikke helt kan kontrollere hvordan PBS filen kommer til at se ud. Den går faktisk ind og kigger på præcist det du søger op i forhold til de fakturaer du har oprettet.

Hvilket årsager kan der være til at du har brug for at gøre dette?

Man kan sige at hvis det f.eks. er en kreditnota, så ville jeg bare undgå at medtage fakturaen helt. Hvis det er en kreditnota på en del af beløbet, kunne det nok godt give mening at hvis man udligner faktura med kreditnota, at vores system så trækker restbeløbet.

Jeg vil dog gerne lige høre dine scenarier. Jeg tænker at en god case altid hjælper på at give forklaringen til vores udvikling.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Vi er en Antenneforening. Vores medlemmer bliver opkrævet et fast beløb, afhængig af kanaler/pakkestørrelse, hver den 1/1 og 1/7.

Der kommer en del pakkeskift i løbet af perioden og det giver lidt administrativt bøvl, når jeg skal bede om kontonummer og tilbagebetale. Flere har også spurgt om jeg ikke bare kunne fratrække det i næste opkrævning.

Eks: "fru Jensen betaler 1/2 årligt abonnement på 2500,- men skifter til en mindre pakke midt i perioden. Opkrævning for den næste periode bliver rettet til i abonnementmodul (Fast beløb) men har ex. 954,- til gode.

Det ville være rart at der ved den næste abonnementkørsel, kunne fratrække evt, tilgodehavende og reducere beløbet.

Håber det var svar.

mvh

Johnny
Forslag af (180 points)