Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genbestillingfunktionen

0
Når jeg laver en genbestilling under rapporter, kan jeg kun se, hvad jeg allerede har bestilt, hvis jeg ikke vælger lokation. Hvis jeg vælger lokation 1, som er vores lager i Italien, så kommer allerede bestilte varer ikke op.

Det giver et kæmpe arbejde, når jeg skal genbestille varer til lokation 1, for så skal jeg først tælle vores lager i danmark op for at før et overblik.

Det er et STORT ønske fra os og er også meget relevant!
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)

3 Svar

Hej
Vi har et komplet bestillingssystem med lager mv.

Måske du vil høre lidt om det kontakt os enten telefon 7025 7600 eller mail salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)

Hej og tak for dit forslag, 

I forhold til dit forslag, så kan jeg godt se, hvad du mener. 
Der er dog to ting i dit forslag her. Det ene er, at det skal vises i rapporten. Den anden del er, at man skal kunne sætte lokation på bestillingen. Det skal der jo være for at systemet ved, hvor der er bestilt til. 

Det er dog tekniske detajler, som vi herinde skal løse, hvis vi vælger at gå videre med det. Til at starte med, så kan jeg ikke love noget, men jeg vil lade dit indlæg ligge herinde i et par uger, så jeg kan se, hvor mange andre brugere, der også savner denne mulighed. Det er et vigtig element for os for at vurdere, hvad vi skal arbejde med. Jeg vender tilbage om et par uger.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)

Hej igen, 

For at følge op på mit svar, så vil vi denne omgang ikke arbejde videre med dit forslag. Jeg kan sagtens se relevansen i det, men i forhold til andre forslag vi har fået, så er dette en af de mindre efterspurgte funktioner. 

Du skal dog have tak for at komme med dit input. Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)