Pakke-/Plukkeseddel med lokationer

+1
Hej e-con

På vores lager arbejder vi med lokationer til vores varer og fordi e-c. ikke har et felt til varens lokation, har vi valgt at inkludere feltet "Rumfang" på vores pakkesedler og omdøbe det til "Lokation".

Det fungerer for os, men for at optimere vores plukkeprocess på lageret, vil vi gerne kunne udskrive pakkesedler sorteret efter valgfri kolonne (evt. en feature der kunne implementeres i designskabelonerne) og derved kunne plukke varerne i lokations-rækkefølge.

Helt overordnet vil det optimale scenarie være at:
- e-c. lager kan håndtere varelokationer
- e-c. lager kan udskrive plukkesedler med flere ordrer (sorteret efter varelokation, således at man kan plukke flere ordrer ad gangen og derved minimere plukkeprocessen)

Håber at I kan se en fordel i dette forslag og at det er funktionalitet, der er efterspørgsel på hos jeres øvrige kunder, så der kan afsætte resourcer til at implementere forslagene :)

På forhånd tak
/Dennis
i Forslag » Lagerstyring af (210 points)

2 Svar

Hej Dennis og mange tak for dit forslag,

For at være helt sikker, så vil jeg lige starte med at spørge ind. Dit forslag til sortering af kolonner går på, at alle varer med samme lokation skal ligge lige efter hinanden, så man hurtigt kan se, hvilke varer der skal hentes på lokation x, så man slipper for at gå derhen flere gange. Er det rigtigt forstået? 

I forhold til lokationer, så har vi lokationer som mulighed, men det er i højere grad tiltænkt forskellige varehuse eller lignende. Derfor er det godt tænkt, at i har benyttet et andet felt. Som det er lige nu er det ikke i vores planer at lave en stor ændring, at vi vil implementere en helt ny måde at håndtere lokationer på. 

Jeg vil dog lade dit forslag ligge herinde i ca to uger. På den måde kan jeg se, hvor mange der savner denne mulighed og på baggrund af det vurdere, hvad vi gør herfra. 

Jeg vender tilbage smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.3k points)
Det er korrekt forstået - Det optimale scenarie er selvfølgelig at lageret skal bruge mindst mulig tid på at plukke og pakke en ordre. Derfor vil vi gerne kunne sortere på den kolonne, vi har døbt lokation, således at vi plukker varerne på en pakkeseddel i lokationsrækkefølge ude på vores lager.
Og ja. Hvis der er flere varer på samme lokation, vil de i så fald ligge sammen på pakkesedlen.

Idag dannes pakkesedlen ud fra den rækkefølge varerne tastes i ved ordreindtastning, hvilket sjældent er optimalt.

Hej igen, 

Det giver rigtig fin mening. Jeg ser lige på den generelle opbakning, men jeg forstår godt, hvad du mener smiley

Hej igen Dennis, 

Dit forslag har nu ligget herinde lidt. Jeg har prøvet at undersøge, hvor mange, der førhen har efterspurgt dette. Samlet set er min konklusion, at efterspørgsel ikke er ret stor. Dermed ikke sagt, at dit forslag ikke giver mening. Det gør det helt sikkert. 
Sagen er bare den, at vi ikke kan nå at udvikle alle forslag og vi derfor er nødt til at sortere nogle fra. Her vil dit forslag i denne omgang blive valgt fra. Jeg ville afvise, at vi aldrig kommer til at lave det. Det bliver bare ikke i denne omgang. 

Du kan dog have tak for dit forslag. Det er altid værdsat. Rigtig god dag smiley

Hej Dennis

Kig måske i retningen af vores lagerløsning med e-conomic

http://itnvision.dk/wms-trading

Eller ring til os 7025 7600 eller skriv salg@itnvision.dk så kontakter vi dig.

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.1k points)