Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lagerlokation gennem API

+1
Jeg kan forstå at emnet ikke er nyt, men er der kommet nogen løsning på at hente lagerlokationsoplysning via Rest API'et?

Jeg sidder og er i gang med at udvikle et kassesystem, hvor der bagved er to lagre - i den forbindelse er det nødvendigt at kunne se hvilket lager en given vare er på.

Umiddelbart kan jeg ikke se at det kan lade sig gøre via API'et.

Mvh

Christian
i Spørgsmål » Lager af (150 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Christian.

 

Tak fordi du skriver her på forum.

Det er helt korrekt at du på nuværende tidspunkt ikke kan kan trække lager detaljer fra Rest-API'et på nuværende tidspunkt. Rest API'et eksponere ikke lager endnu, men det er planlagt at muligheden skulle være der.

Vores API hold kunne dog ikke give nogen specifik tid endnu på hvornår det kommer til at ske, men jeg vil anbefale dig at skrive til dem på api@e-conomic.com hvis du har spørgsmål omkring API og Integration. De er vores hovedet viden når det kommer til alt inden for API.

Hav en rigtigt god weekend.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (13.8k points)

Jeg må indrømme at jeg fatter slet ikke hvad I laver.

Diskussionen om at åbne op for lager API'et har kørt i langt over 5 år, og der sker absolut intet.

Det kan da for pokker vel ikke være så kompliceret at lukke op for muligheden?

Eller er e-conomic måske et døende produkt?

Hej Christian.

 

Det er rigtigt at den har kørt i lang tid - Det er ikke fordi e-conomic er et døende produkt. Vi opdatere hele tiden programmet med nye muligheder og har faktisk et udvikler sprint som kommer inden for de næste 2 uger hvori vi tager de mest forekommende spørgsmål i supporten og sætter vores udviklere på dette.

Vores lagermodul har ikke været det primære fokus, det indrømmer jeg gerne. Det primære fokus har mest været på vores smart inbox samt yourpay som lige er blevet udgivet. Så vi forsøger enligt at udvikle en masse fede funktioner alt efter hvor vi ser det største behov.

Jeg holder den gerne i tankerne og tager den gerne med til udviklingen for at høre deres nuværende mening og om det er noget de er blevet spurgt yderligere om. Så kan jeg ihvertfald give et svar på baggrund af om de vil eller ikke ønsker at lave det nu.

Jeg vil ønske dig en god dag og så vender jeg tilbage.