Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejlmeddelse ved indscanning af bilag

0
Det ville være en STOR hjælp, når man importerer bilag i indscanning at den melder fejl OGSÅ når billag er for på for mange MB.

Dette gælder både når de indsendes via mail men også når de tilføjes direkte i E-conomic.
i Forslag » Bilagshåndtering af (340 points)

1 Svar

Hej Malene.

 

Super godt spørgsmål, jeg tænker at det kunne give rigtigt god mening at den kom med en advarsel når man importerede den. Især når det kommer fra mail da man ellers ikke har en chance for at vide om ens bilag gik ind i systemet. Vi er faktisk i gang med at samle ind til fejl beskeder som enten mangler, eller bare ikke giver mening i systemet.

Jeg tænker at denne giver god mening også at inkludere, så jeg tager den gerne med at høre vores udvikling ad omkring om vi ikke lige skal oprette en sådan advarsel.

Jeg skal lige være helt sikker, så det omhandler specifikt når du manuelt trækker dine bilag ind i systemet, eller når de bliver afsendt via en mail når de er vedhæftet?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej

Det omhandler både når man sender ind pr. mail men også hvis man manuelt trækker bilag ind via:

Regnskab - Indscanning - Tilføj bilag

Jeg har ikke forsøgt at tilføje direkte på en postering som det eneste. :)

 

Hilsen

Malene Hansen
Hej igen Malene.

 

Jeg prøvede lige for sjov i Regnskab direkte på en postering. Der kom der faktisk sjovt nok en besked. Jeg medtager lige dette i vores liste over "Manglende/Misvisende" fejl beskeder. Vi er i gang med at samle til bunke, så alle vores fejl kan give bedre mening, samt faktisk fortælle hvad fejlen er.

Hvis du oplever andre fejlbeskeder som er misvisende så må du endeligt tage dem med. Vi samler stadig endnu, men vi kommer nok snart til at skulle tage den op.

Så den er accepteret, og så ser jeg lige hvad udviklingen også synes.

Hav en fantastisk dag Malene! :-)