forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Integration mellem "smartinbox" og "lagermodul"

+1
Vi skulle meget gerne have automatiseret vores processer i økonomiafdelingen også med hensyn til kontering af leverandørfakturaer til lager, således at lageret opdateres på varenummerniveau.

 

Vi har anskaffet os Smartinbox og aktiveret EANnr. med henblik på at kontere mere eller mindre automatisk på kreditorer og lager på varenummerniveau. Supporten oplyser, at dette kun kan gøres manuelt, hvilket er en stor meromkostning for os, så derfor foreslår vi, at denne proces automatiseres og at det kan kontere via Smartinbox på samme måde som alm omkostningsfakturaer, blot således at lageret ajourføres på varenummerniveau.
spurgt 21 Jan, 2019 i Forslag » Lager af MehmetBaysal (130 points)
status opdateret 22 Jan, 2019 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Der er ingen tvivl om, at dit forslag giver rigtig meget mening og det er også måden at gøre det på i fremtiden. Som det er lige nu, så er det noget vi er opmærksomme på, men vi har valgt i første omgang ikke at inkludere varenumre og lager i den udgave vi har nu. 
Vi er i skrivende stund ved at lave en større opdatering af vores Smart Inbox på baggrund af den feedback vi har fået af mange kunder, men den vil ikke have det du ønsker med. Om det bliver en mulighed i fremtiden tør jeg ikke sige noget konkret om, men det er et ønske, som vil give mening i nogle senere udgaver af Smart Inbox. 

Det korte svar vil altså være, at vi ikke har det på tegnebrættet og du derfor ikke skal have en forventning om, at det kommer lige nu og her, men samtidigt skal du også vide, at vi erkender det ville være noget, som kan tilføre merværdi til produktet som vi kender det i dag smiley

Rigtig god dag.


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 22 Jan, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,250 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”