forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Streger under varelinjer i pakkesedler

0
Vi vil gerne have, at der er en mulighed for, at få en gennemgående streg under hver varelinje på vores pakkesedler, så de enkelte linjer blive bedre "adskilt". Vi har avet større linjeafstand, men vi ville gerne have linjerne bedre adskilt.
spurgt 2 Jan, 2019 i Forslag » Fakturalayout af Sandstone.dk (120 points)

1 Svar

Hej Sandstone

Tak for jeres indlæg.

I kan sætte streger under varelinjerne på følgende måde:

Gå til salgsfanen og til venstre under opsætning og design og layout. Ud for den skabelon I bruger, klikker I ude til højre på ikonet "Skabeloner". I næste billede klikker I ud for Pakkesedler på ikonet til højre der hedder Layout. I næste billede klikker I på knappen "Kolonner". I næste billede klikker I på redigeringsblyanten til højre ud for de linjer I gerne vil have streg under og sætter et lille flueben i understregs feltet og klikker gem.

Håber det giver mening, ellers er I selvfølgelig velkommen til at kontakte vores support på telefon 88 20 48 40 eller på vores chat.


Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 4 Jan, 2019 Forslag af Susan Jensen (26,380 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”