Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Efter app opdatering: billeder af bilag gemmes nu på telefonen

0
Expenses app'en er blevet opdateret og jeg kan se at der er lavet nogle ændringer der (fra et bruger synspunkt) er en forringelse.

Tidligere kunne man vælge ikke at gemme billeder af bilag på telefonen. Dette gav god mening, da vi formodentlig er flere der ikke ønsker at blande familiebilleder på telefonen sammen med bilag.

Vil sætte stor pris på at denne feature re-etableres hurtigst muligt. :-)

Mvh,

Martin
i Forslag » Bilagshåndtering af (160 points)

1 Svar

God dag Martin.

Mange tak fordi du skriver til os her på forum.

Det lyder da også irreterende, hvilken telefon anvender du på nuværende tidspunkt?

Så vidt jeg ved ville man godt kunne skifte mappen i IOS (Iphone). Det er dog ikke helt den samme sag på android appen på nuværende tidspunkt.

Lad mig høre fra dig.

Hav en god dag og et fantastisk nytår! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles,

Jeg er på en Android telefon, og jeg kan rigtig nok ikke se nogle indstillinger i den retning.

Den bedste løsning for mig ville være at de slettes, da jeg ikke har det store behov for at gemme billederne på telefonen i andre mapper og lign.

Mvh,
Martin
Hej igen Martin.

Jeg har snakket med vores mobil team omkring hvorfor denne ændring pludseligt er forekommet. Vi har lavet en ny version af appen hvor der tidligere var en indstilling hvori muligheden for at vælge om man ville gemme billederne eller ej var der. Den er ikke blevet genintroduceret i denne nye app, men de introducere den hurtigst muligt, og der er allerede en sag på det.

Så det er på nuværende på tidspunkt på vej, og jeg skal nok opdatere dig når ændringen er sket. Jeg følger nu sagen i vores sags styring så jeg yderligere kan se hvad de laver.

Du høre fra mig og rigtigt god weekend. :-)
Hej Martin.

 

Så er jeg tilbage igen med nyt - Du skulle gerne have en knap nu hvori du kan vælge om appen skal gemme billederne eller ej.

Den kommer når du åbner appen op og klikker på indstillinger. Så forekommer knappen i bunden.

Bare lige som en update, håber den gør en forskel for dit billede arkiv. :-)