Gem bilag, der indsendes via app

0
Jeg savner en funktion (android) på den nye app, så man kan se, hvilke bilag man har sendt ind.

Når funktionen mangler, skal man dels til at finde et system på de analoge bilag, som er sendt, så man ikke glemmer/sender 2 gange.  Dels kan man ikke finde ud af, om bilag rent faktisk er sendt men bare ikke kommet frem.
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til Forum Dortheolander.

Mange tak fordi du skriver ind med din idé.

Jeg synes denne idé lyder meget god. Meget tit kan det være svært at se hvad man faktisk har sendt ind, sommetider husker man det heller ikke. Skulle man også komme til at slette et bilag i e-conomic, så ville appen nemt kunne fortælle en præcist hvad der mangler.

Jeg tænker jeg prøver at snakke med vores mobile-app hold omkring om det er noget de måske allerede har på tapetet. Så høre du fra mig igen når jeg ved hvad deres tag på idéen er.

Hav en god dag og et godt nytår! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
God dag Dorthe.

 

Så er jeg tilbage igen. I forhold til denne mulighed med at se om man har indsendt en postering, så er det ikke noget de umiddelbart har tænkt på der skulle implementeres. De nævner alt efter hvilken telefon du har Iphone/Samsung så ville din telefon kunne sættes til at gemme bilagene i et arkiv. Så ville du altid kunne sende dine bilag ind igen så vidt du kan se at de mangler i e-conomic.

Så ville du via arkivet faktisk også kunne se hvad der er blevet taget billede af og i så fald også om det er sendt.

Jeg håber det giver mening, lad mig høre fra dig og hav en god dag :-)