Afsender navn på faktura mails

0
Hej med jer

Det er super godt at i har lavet forskellige fakturalayouts så man kan have 2 binavne under samme e-conomic aftale. Alt er i rigtig god stand og det virker fint. I har desværre bare ikke helt tænkt processen til ende. Når man sender en faktura så modtager kunden en mail med en faktura. I "fra" feltet skriver den så firmanavnet man sender fra. Dette kan man ikke ændre i følge jeres support.

Det betyder at selvom man har layout Visma og layout E-conomic . Så skal man manuelt ændre på besvarelsesmailen, for at kunden hos firma Visma, får en mail der er skrevet fra Visma og ikke E-conomic.

Afsender navnet burde kunne laves således at man får mulighed for at ændre dette så det matcher layout og ikke nødvendigvis afsendelsesmailen.
i Forslag » Salg af (120 points)

1 Svar

God morgen og velkommen til Forum Kenneth.

Tak fordi du skriver ind til os.

I forhold til dit forslag så er jeg meget interesseret i at høre hvordan du driver din e-conomic aftale. Nu hvor du har flere forskellige faktura layouts, hvorfor har du det?

Grunden til at jeg spørger er for at få et indblik i om det er flere afdelinger i din virksomhed, eller om du køre flere virksomheder i en e-conomic aftale? Som regel når man har en e-conomic aftale er den nemlig designet til 1 CVR nummer. Du kan faktisk godt ændre i det felt hvor der står "Fra" i forhold til at sende en faktura afsted. Det kræver at du går ind under "Indstillinger -> Alle indstillinger -> Stamoplysninger -> Rediger i stamoplysningerne -> Ændre firmanavn" i så fald vil der stå fra hvad enden du så har skrevet ind. Det er dog en besværlig process, men det er lidt sådan at e-conomic aftalen er designet til at skulle gøre det.

Lad mig høre fra dig så vi kan finde ud af om det giver mening.

Hav en god dag og et rigtigt godt nytår!

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Jeg har fx 2 webshops (Vil ikke lige nævne navnene). Men de ligger i samme cvr nummer begge som binavne. Så derfor vil jeg jo helst ikke have at kunden der har købt et tv produkt får en mail med afsenderen som er fra en shop der sælger bageudstyr :)

Og Ja jeg sender fakturaerne ud fra e-conomic, da jeg benytter jeres integration til Golden Planet webshops :)

Jeps jeg er opmærksom på at der er den mulighed men den er manuel og triviel og vil tage tid hver eneste dag.

Hej igen Kenneth.

 

Det kan jeg godt se mening i at man i så fald ville have brug for at ændre i afsender navnet.

Jeg vil mene at dette er en meget specifik sag i forhold til webshoppen, og jeg tænker måske i så fald at vi måske burde tage fat i en partner for at få dette løst.

Man kunne f.eks. anvende ant-text som du kan finde her.

De skulle gøre det muligt f.eks. at sende via outlook, og herinde vil du i så fald have mulighed for at have flere afsendere. Det er ikke et behov vi plejer at høre om, der plejer det være at handle om at man i så fald kan sende fra sin egen mail i stedet. Jeg tænker at hvis vi køre det gennem en anden mail-server, så skulle det være muligt.

Jeg håber det er til at se på og kan virke for dig. Lad mig meget gerne høre fra dig. :-)