Informizely customer feedback surveys

Udskrivning af flersidet indscannet bilag

0
Der ønskes en mulighed for at udskrive alle siderne på et indscannet bilag.

Eksempel:
Et indscannet bilag findes f.eks. via faneblad Bogføring - menupunkt Kontoplan - ikon  Kontokort ud for det givne kontonummer og herunder tryk på Forstørrelsesglas for at vise bilaget.

Hvis bilaget indeholder flere sider kan man trykke på Side 1, Side 2, Side 3 osv....
og de enkelte sider vises på skærmen

Ønsker man at udskrive alle siderne kan dette ikke lade sig gøre ved tryk på Udskriv - her kommer kun den aktuelle side der vises på skærmen ud. Skærmbilledet ændrer herefter udseende så valg af side 1,2,3 ikke længere er mulig. Lukkes billedet ryger man helt tilbage til kontokort....

Så en Udskriv alle tilknyttede sider til bilaget-knap eller lignende ønskes

René Arpe

It-konsulent

lukket
i Forslag » Bilagshåndtering af (17.3k points)
status opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar
Hej René,

Hermed en opdatering på at dette er kommet ud i dag. Nu hvis man udskriver, vil den pr. automatik gå ud fra alle bilag skal udskrives, således du selv kan vælge de bilag fra, som ikke skal udskrives (eller bare udskrive alle).

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af
Hej Rene

I den ny kassekladde og med den ny skanningsløsning vil du have adgang til dine skannede dokumenter som en samlet pdf-fil pr. bilag. Dette skulle gerne løse dit problem

Hvis du er intereseret starter vi betatest af scanning op meget start nu. Hvis du er interesseret i at deltage er du velkomment til at sende mig dit aftalenummer/de relevante aftalenumre (<a href="mailto:tue@e-conomic.com">tue@e-conomic.com</a>), så sørger jeg for at du får adgang.

Mvh.

 

Tobias Ulldall-Espersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (4.1k points)
Hej René,

Tak for forslaget. Dette får faktisk en hurtigere fødsel end først antaget. Vi arbejder på at få det ud i den næste markedspakke eller den næste igen. Jeg vil dog gerne tage det forbehold, at det måske ikke kan nås. Men vi arbejder fuldt på sagen.

Når man siger Vis bilag/Print vil man få åbnet en PDF med alle bilagene, og altså ikke kun 1 side af gangen. Dette skulle gøre det nemmere.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)