forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart Inbox og OCR

0
Jeg mener at, Smart Inbox er et godt skridt i den rigtige retning. Jeg så gerne, at det udvikles m.h.t. OCR således at indskannede bilag "læses" mere grundigt og mere information trækkes ud som data. E.g. Navnet på Debitor selskabet. Derudover vil det være en fordel, at appen udvikles således, at den "fanger" selve bilaget. i.e. lader brugeren sikre, at det kun er bilaget som afbilledes og kan roterer/justere indskanningen samt rette data som bliver fanget. Mvh Malcolm
spurgt 20 Nov, 2018 i Forslag » Indscanning af Malcolm (120 points)

1 Svar

Hej Malcolm og tak for dit indlæg,

Super fedt at du følger vi bevæger os i den rigtige retning. Jeg er helt i, at et modul som Smart Inbox er vejen frem. 
Vi arbejder løbende på at forbedre over OCR scanner til vores Smart Inbox. Det er som udgangspunkt ikke noget du kan mærke fra dag til dag, men vi brugere hele tiden mere data og optimere de funktioner, som ligger bag. 

I forhold til det sidste du skriver, så er jeg ikke helt på, hvilken data du ønsker i forhold til debitor selskabet og den del med, at det kun er selve bilaget, der skal 'fanges'. Vil du være frisk på at uddybe det, så jeg er helt sikker på, hvad du mener?

Jeg ser frem til at høre fra dig smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 22 Nov, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”