Informizely customer feedback surveys

Lagermodul - minimumsbeholdning ordreforslag

0
Noget jeg virkelig mangler er ordreforslag ud fra minimumsbeholdning.

Det burde være muligt at sætte en minimumsbeholdning på hver enkelt vare og derefter få systemet til at udskrive et ordreforslag. På dette ordreforslag skal kolonnen lokation også med på. Så kan man bruge forslaget som påpladslægningsliste bagefter. De fleste andre større systemer har denne funktion, som er næsten uundværlig for mange af os lager-folk/reol-aber
i Forslag » Lagerstyring af (170 points)
gen-kategoriseret af

3 Svar

Hej jeepsterdk,

Jeg synes det kunne være en spændende funktion, således man kunne have bedre lagerstyring(ved genbestilling). Det kunne dog være kanon hvis der var flere der lige tilkendegav om det var en funktion de kunne bruge.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jeg er meget interesseret i denne funktion. Hvad er ideen med et minimumslager, hvis der ikke kan generes et forslag til ny bestilling hos leverandøren.
Hej Jens,

Tak for din opfølgning. Beklager det sene svar - der var lige lidt ferie i vejen :)

Ja indtil videre, så er den eneste funktion, at du kan arbejde videre med det i Excel, ved at sige "Vis i Excel" og selv beregne/regne noget videre der fra, ud fra tallene.

Vi har sandet at der er mange forskellige ønsker til netop denne funktionalitet, hvorfor jeg ikke ser den som noget der kommer/er på vej nu og her.

Mvh

Steffen Ekelund
Hej,

Hermed opdatering.

Det er nu muligt at angive minimumslager og minimums ordre, og når man laver en genbestillingsrapport, så får man mulighed for at sige Vis i Excel. Så kan man regne på hvad man ønsker at få genbestilt.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
En leverandør på varen ville være super smart at have med på denne rapport. Dette vil kræve at der i varekartoteket er et felt hvor man kan angive standardleverandøren (se anden tråd).
Forslag af (4.6k points)