Informizely customer feedback surveys

Valuta på projektkort

0
Hej

På projektkortet kunne det være super fint hvis man kunne se valutaen. Altså hvilken valuta der er faktureret i og hvilken omkostningerne er bogført i.

Værdien der står på projektkortet må gerne stadig være regnskabsværdi.

Mvh.

Jane
i Forslag » Projektstyring af (210 points)

1 Svar

Hej Jane.

Tak fordi du skriver her på forum.

Hvorfor ønsker du at der skal forekomme valuta på projektkortet? Man kan sige at hvis du anvender valuta, så vil det omregnede beløb altid forekomme i projektkortet, så du i sidste ende har den samme værdi. Skal det bruges til en form for afstemning, eller hvad er selve idéen?

Lad mig høre fra dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej

Ja, det skal bruges som afstemning.

Og dernæst - alt bliver ikke omregnet til dkk på projektkortet. F. eks. hvis linjerne på en faktura i sidste ende giver 0. Så omregnes de enkelte linjer ikke til dkk på projektkortet. det er meget misvisende.

Mvh.

Jane

Hej igen Jane.

Tak for svaret.

Jeg kan godt se meningen i at vi kunne vise valutaen som fakturaen er bogført i. På nuværende tidspunkt vil jeg nok henvise til min kollega Jesper Mieritz's svar på et andet indlæg.

I forhold til hvis fakturalinjerne i sidste ende giver 0, vil jeg meget gerne lige forstå hvad du mener. Jeg tænker så vidt de sammenlagt giver 0, skulle projektkortet meget gerne vise en faktura som står til 0 kr.

Lad os se hvor mange andre brugere der ønsker valuta i projektet. Jeg ved det har været efterspurgt før, men jeg vil gerne se om vi skal prioritere dette frem for vores andre overvejelser. Jeg ved at idéen har været accepteret før, men den blev desværre ikke gennemført pg.a. det store tidsforbrug for vores udvikling, samt at der er andre ting som vi prioritere frem for denne idé.

Jeg vender tilbage om 2 uger, men giver den gerne lidt længere tid så vi kan se om den ikke skal med på vores prioritets liste.

Hav en rigtigt god onsdag.

 

God fredag Jane.

Så er jeg tilbage igen med nyt. Som det ser ud lige nu, vil det være meget svært for mig at kunne tage denne idé videre på baggrund af prioritering. Jeg synes stadig det er en god idé, men vi ser ikke at behovet er stort nok til at jeg ville kunne "Overtale" vores udvikling til at føre idéen ud i livet på nuværende tidspunkt.

Vi har en liste med overvejede forslag som du kan finde her.

Lige nu er dette de indlæg vi ser den største interesse i, og vi forsøger derfor at få disse i gennem ved udviklingen først, jeg må derfor sige at denne idé nok ikke bliver implementeret denne gang.

Jeg vil dog takke dig for dit forslag og håber at du fortsat vil komme med idéer til e-conomic, hav en god December!