Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for dimension/afdelinger i projektmodulet

+1
Hej

Er der mulighed for i projektmodulet at få et "samarbejde" med dimension, således at man på sine aktiviteter i projektmodulet kan påføre afdeling. (ligesom man kan på varer under salg).  

Lige nu sidder jeg og bruger en del tid på at gå ind på HVER eneste linje i mine fakturaer for at påføre afdeling :(

VH og med krydsede fingre

Bonnie Langmach
Huset Langmach ApS
i Forslag » Projektstyring af (510 points)

1 Svar

God dag og tak for dit indlæg her på forum Bonnie.

Det giver rigtig god mening at man ville kunne påføre en afdeling direkte på ens projektfakturaer efter faktureringen. Det kunne ihvertfald gøre det nemmere at rette på evt. fejl man skulle lave og rette og hjælpe en med nemmere at fakturere effektivt og hurtigt.

Jeg har dog ikke hørt denne problematik før, så selvom det nok kunne hjælpe, så vil jeg meget gerne se om det giver mening at vi prioritere denne idé frem for de mange andre gode idéer vi har på forum på nuværende tidspunkt.

Vi har en liste med overvejede forslag som du kan finde lige her.

Med alle de gode idéer og begrænset ressourcer er det altid et spørgsmål om prioritering. 

Jeg vil derfor lade dette indlæg lægge i en 14 dages tid for at se om der også er andre brugere som bakker dette forslag op. Hvis du har nogen spørgsmål eller noget du ønsker et tilføje skal du bare kommentere på mit svar.

Hav en fantastisk dag! :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

God dag Bonnie.

Så er jeg tilbage igen med nyt. Jeg kan se at vi på nuværende tidspunkt ikke har haft andre brugere som har stemt dette forslag op. Jeg må derfor allerede på nuværende tidspunkt sige at vi ikke kommer videre med dette forslag. Jeg ville rigtigt gerne at vi lavede alle forslag, men pg.a. vores ressource begrænsninger må vi prioritere de forslag vi ser størst interesse for. 

Du kan finde vores overvejede forslag her.

Se meget gerne på listen, og stem gerne de andre opslag op hvis der er nogen der tiltaler dig.

Jeg må undskylde at det ikke bliver denne gang, men håber du vil komme med flere forslag her på forum.

Jeg ønsker dig en rigtigt god dag!