Projektkort

0
Hej

Når man står i fanen projekter, finder sit projekt og trykker på projektkort. Kan man på nuværende tidspunkt kun se indtægter summeret på sit hovedprojekt øverst.

Det ville være fint hvis man også kunne se omkostningerne og DG der på samme tid. Oftest er det vel DG man er interesseret i når man trækker et projektkort.

Dertil kommer også, som i dette tilfælde, hvis en medarbejder har begrænset adgang og ikke har fanen rapporter. Så vil medarbejderen ikke kunne trække et summeret projektkort nogen steder.

Mvh.
i Forslag » Projektstyring af (210 points)

1 Svar

Hej 9283.

Tak fordi du skriver her på forum.

Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår din problemstilling. Når du trækker et projektkort skulle du meget gerne både kunne se omkostninger i form af den kolonne ved navn "Kostpris" samt at se en dækningsgrad som forekommer nede af projektkortet.

Prøv gerne at åbne et projektkort og lav en søgning ved at trykke ctrl + f og søg på dækning, så skulle du gerne kunne se dette felt.

Ellers lad mig meget gerne høre fra dig hvis jeg misforstår fuldstændigt, i så fald vil jeg meget gerne høre hvad du præcist ser på, og hvordan du tænker det skulle foregå.

Hav en rigtigt god dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej

Jeg havde fat i Jeres support den anden dag. Fordi vi har en medarbejder som kun har adgang til fanen salg og projekter. Hvis han går i projekter - søger sit projekt frem - trykker på projektkort på linjen ude til højre. Får han et projektkort frem, hvor hovedprojekt er øverst, derunder underprojekter. MEN øverst i hovedprojektet er det kun salgsfakturaerne der er summeret.

Dvs. at for at få et summeret projektkort på et hovedprojekt, skal han have adgang til rapporter/projekt/projektkort.

Fik af vide af din kollega, at man havde stoppet udviklingen af dette, da summerering på indtægter var sat op.

Mvh.

Jane

Hej Jane.

Tak for det gode svar. Det giver også god mening hvad du siger, dette er faktisk noget der blev diskuteret i sin tid da vi oprettede muligheden for at trække et projektkort over hovedetprojektet. Det kunne meget vel give mening at man har en mulighed for også at få summeret kostprisen når man trækker hovedprojekt kortet. Det er dog ikke noget der blev tænkt ind dengang man lavede det, og vi har som sådan heller ikke hørt at det skulle være et behov. Jeg kan dog godt se at i din specifikke situation skaber det et problem i forhold til at man pludselige skal have adgang til rapporter, og det er måske ikke alle medarbejder der skal have dette.

Derfor vil jeg gerne se om det giver mening at vi benytter de ressourcer vi har på at udvikle kostpriser og det som følger med ind i hovedprojektkortet. Vi har allerede en del forslag som vi på nuværende tidspunkt overvejer. 

Dem kan du se lige her.

Jeg vil lade dette indlæg lægge i en 2 ugers tid for at se hvor mange brugere der ønsker denne ændring, så kan vi derfra tage stilling til om vi skal vende vores opmærksomhed over på at foretage ændringen i projektkortet.

Du høre fra mig igen, og så skal du endeligt bare skrive hvis du har nogen spørgsmål.

Hav en rigtigt god onsdag! :-)

Hej Jane.

Jeg har fulgt indlægget, og kan se at der desværre ikke rigtigt har været så meget aktivitet. Jeg må derfor på nuværende tidspunkt undskylde og sige at det ikke bliver implementeret denne gang.

Hvis du har tiden, så prøv gerne at se på den liste jeg linkede tidligere, her kan du se de nuværende forslag vi overvejer. Hvis nogen af dem giver mening for dig, så stem dem gerne op, så vi kan se hvad der bedst giver mening.

Jeg vil ønske dig en god dag.