Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




forudfyldt felt registrer levering.

0
Hej,

Jeg kunne godt tænke mig at i lager, forsendelser, følgeseddel, over i højre side kan man trykke registrer levering,

Der er der et felt hvor den forudtrykker det antal der er bestilt, men er det ikke muligt at det felt kan være blank, så at når vi køre en produktion og pakker, så kan de fra pakkeriet notere ud for hver linie hvad der er klar til levering, så kan vi nemmere se hvor langt de er med ordren.

F.eks. hvis der er mange linier og vi har 3 mand på så kan de hver især se hvad der mangler,

måske lidt ligesom den funktion alla modtagelse,

Jeg har talt med Charlotte i Supporten som ved hvad jeg mener, så i kan spørge hende også, hvis tvivl.

 

Mvh

Hanne
i Forslag » Lagerstyring af (290 points)

2 Svar

God dag Hanne.

Tusind tak for dit indlæg.

Jeg har allerede snakket med Charlotte, super fint du allerede havde taget snakken med hende.

Så man kan sige at du ønsker muligheden for at oprette en følgeseddel, hvori du får blanke felter i stedet for allerede udfyldte felter når den spørger dig om antallet af vare der skal overføres til levering.

Det kunne faktisk give god mening for brugere som måske har mange vare og ikke sender dem alle på samme tid. Jeg tænker personligt selv vi kunne have en knap som bare hed "Ryd indtastninger". Så kunne den starte på 0, og så kunne man bygge på deraf og skrive de vare man faktisk leverer.

Jeg vil meget gerne høre om du evt. havde en måde hvorpå du ønskede det skulle foregå. Lad mig høre fra dig, så ser vi på hvad vi synes der giver bedst mening sammen.

Hav en fantastisk torsdag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej,

Super,

når du skriver lave en knap der hedder ryd indtastning så vil det være en arbejdsgang de i pakkeriet skal trykke på først, det lyder som en mulighed, men hvis 3 arbejdsstationer pakker ordre, så kan jeg se en risiko for at den ene har sagt ryd og den har tastet i et felt.

Kan man ikke ligesom når man overføre  alle vare og så den bare har blank i feltet til levering og ordrestørrelse stadig står under kollonnen Bestilt.

Hvis de ikke udfylder feltet til levering at den så tager fra kolonnen bestilt når de vælger klar til levering, og udskiver følgeseddel, og hvis en vare ikke skal med så skal man skrive 0 i feltet til levering

 

Måske det er nemmere at tage i tlf ?

22184085

at lave en knap der hedder ryd, tænker jeg kan være lidt farlig,
Forslag af (290 points)
Hej Hanne.

Du må undskylde at jeg først fanger dig nu. Jeg har desværre ikke fået en besked via vores mail system omkring dit svar. Det sker grundet at du har trykket på "Besvar" på dit indlæg frem for at kommentere. Det undskylder jeg mange gange. Det er en opsætning som bare ikke virker så effektivt som vi ønsker.

I forhold til problematikken, så kan jeg godt se det vil skabe rod hvis der står 3 og arbejder på samme tid. På samme tid må vi dog tage højde for at hvis vi laver denne ændring, så kan det forstyrre vores andre brugeres arbejdsgang. Jeg vil dog gerne se hvor mange brugere der kunne være interesseret i denne ændring. Derfor lader jeg indlægget lægge i 14 dage.

Lad mig høre fra dig hvis du ellers har noget du ønsker at tilføje. Så skal du bare kommentere på min besked. :-)