Vis der er note(r) på Igangværende/afsluttede projekter

+2
Det vil hjælpe os hvis der var et flag i oversigten der viste der var note på projektet. Både i igangværende samt afsluttede. Var det værd at overveje :-)

Eksempel: Et afsluttet projekt udviser et overskud, men der er efterfølgende kommet flere udgifter, der jo naturligvis ikke kan registeres på projektet. I den forbindelse laves en note. Det ville være rart hvis man så i oversigten kan se der er en note(r).
i Forslag » Projektstyring af (150 points)

1 Svar

God dag Brian.

Mange tak for dit indlæg, og velkommen til forum. :-)

Det lyder som et super godt forslag, jeg skal dog lige forstå hvad du skal bruge noten til. Hvis det er i forhold til at du ønsker at notere på projekter som allerede er afsluttet, så kan det måske glæde dig at vi på nuværende tidspunkt lige har haft det oppe at vende at vi skal have muligheden for at genåbne et afsluttet projekt, så man fortsat kan bogføre i det.

I forhold til at påføre en note, så er jeg helt enig i at det ikke ligefrem vises. En smart ting man kunne gøre ville være at oprette en projekt status som hed "Se noter". Så kunne man altid påføre den på projektet så vidt man laver noter. På den vis kan man ihvertfald komme udenom det.

Ellers ville jeg da gerne se på muligheden hvis ikke dette virker.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk uge! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Godt forslag vedr note....

Fantastisk at I overvejer, at man kan åbne en lukket sag, det kan man i andre systemer .... håber det bliver sådan...

Mvh Kirsten
Hej Brian.

Jeg har ikke hørt fra dig endnu, men jeg håber at du har set mit svar. Jeg vil meget gerne høre hvad du synes om mit forslag og i så fald om du kan bruge det til noget. Ellers så lad mig meget gerne høre hvordan du tænker det skulle fungere.

Hav en rigtigt god uge. :-)