Informizely customer feedback surveys

Lagerbilag i forbindelse med indscanning

0
Hej e-conomic

Jeg vil rigtig gerne kunne se bilaget, der er bogført via lagermodulet til projekter. Jeg skriver altid en tekst til posteringerne fra lageret til projektet og denne tekst kan kun ses på selve bilaget.

Det betyder, at jeg er nødt til at printe bilaget og så tjekke alle bilag manuelt, såfremt jeg ønsker at finde frem til en af mine kommentarer. Dette ville jeg slippe for, hvis indscanning også gemte dette bilag (ligesom alle andre "automatiske" bogføringer; salgsfakturaer og medarbejderudlæg).

 

Vil I tage det med i jeres overvejelser?

Vh HelleA
i Forslag » Bilagshåndtering af (5.8k points)

1 Svar

God morgen HelleA.

Tak for indlægget, det lyder som en spænende idé. Det er helt korrekt at man kun kan se noten på selve bilaget, som selvfølgeligt gør det besværligt at se da det ikke forekommer andre steder. Jeg skal dog lige forstå din idé. Skal lagermodulet automatisk sende alle bilag man bogføre ind i indscanning, eller hvad tænkte du den skulle gøre?

Hav en rigtigt god dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Godmorgen Charles

Jeg ved ikke, hvordan systemet nu gemmer en faktura, når den bliver sendt, men jeg ønsker samme funktion. Altså at systemet gemmer det bilag der dannes automatisk. :-)
Hej igen Helle.

Helt okay, det forventer jeg heller ikke. Jeg må dog indrømme at jeg lige skal forstå hvor indscanning skal komme ind i billede.

Du kunne sagtens gemme dine bilag ned når du bogføre dem og derefter upload dem til indscanning hvis dette er ønsket. Hvergang man bogføre kan du få den til at vise dig det de bogførte bilag og gemme dem nemt på denne vis.

Jeg vil dog meget gerne prøve at forstå hvordan du havde forstillet dig det skulle virke. Det må gerne være i grove termer, så tænk ikke på hvordan det fungere i systemet. Jeg skal bare lige forstå hvad selve idéen skal til for, så kan vi altid prøve at finde på en løsning sammen.

Jeg håber det giver mening og lad mig endeligt høre fra dig.

Hav en rigtigt god dag. :-)
Hej igen

Jeg har nu set nærmere på, hvor jeg ikke kan finde bilaget.

Det er når jeg tager et projektkort for en sag og kan se, at der er bogført fra lageret til projektet. Her er der intet forstørrelsesglas (som der er på de andre posteringer, som jeg har bogført via kassekladderne og brug indscanningsmodulet til at vedhæfte bilaget).

Jeg kan se de fakturaer, som vi har udstedt til kunden og derfor undrer det mig at bilaget vedr. lagerposteringer ikke kan ses...

 

Vh Helle
Hej igen igen Helle. :-)

Så man kan sige at du vil have muligheden for at man inde under projektkortet automatisk får tilføjet de bilag som bliver opretter via lagermodulet og kunne se dem her?

Jeg skal også lige hurtigt høre dig ad. Hvilken slags bilag er det som kommer fra lageret du tilføjer på dine projekter? Bare så jeg er helt sikker på hvad vi ser på. :-)

Hav en god dag.