Dynamisk felt [Anden Valuta]

0
Kære Economic.

Det ville være en stor hjælp, hvis det var muligt at angive fakturabeløbet i selve faktureringsvalutaen og i en alternativ valuta.

Der er ofte kunder, der ønsker at betale beløbet på en faktura i en anden valuta. Det kan fx kundens egen valuta. Det vil så være en stor hjælp og en måde at styre valutarisikoen, hvis man på fakturaen kan angive fakturabeløbet til den omregnede værdi. Fx er der faktureret 10.000 DKK, men kunden vil gerne betale i USD, så man angiver den omregnede værdi til 1.650 USD på fakturen.

Det er muligt nu selv at sætte det op i fakturalayout/skabelon, men i stedet for at E-conomic beregner det automatisk ved at anvende et dynamisk felt, så skal man ind manuelt at omregne det.

Jeg vil derfor foreslå, at I indføre et Dynamisk felt, hvor man angive hvilke faktor der skal bruges til omregning. Det kunne meget vel have navnet [Anden Valuta].

Det er en ændring (tilføjelse), der ikke kan være ret svært at lave.

Hilsen

Hans Henrik
spurgt 17 Sep, 2018 i Forslag » Salg af Hans Henrik (840 points)

1 Svar

God dag Hans.

Mange tak fordi du skriver her på vores forum. :-)

Så ønsket her er enligt muligheden for at kunne tilføje flere valuta på din fakturaer på samme tid. Det kunne være smart nok at give ens kunder flere valutamuligheder at betale på. På nuværende tidspunkt er det dog sådan i e-conomic, at hvis man laver en faktura som sendes i en valuta, så kan man kun udligne med en indbetaling i den samme valuta. Derfor ville det kræve at vi lavede om på hele vores valutasystem i e-conomic. Jeg er derfor meget interesseret i hvad du præcist har et behov for her. Er det muligheden for at kunne skrive flere valuta, og kun denne mulighed, eller skulle det også være muligheden for at kunne udligne flere valuta i selve e-conomic?

Jeg håber mine spørgsmål giver mening. :-)

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk uge!

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 17 Sep, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)