Standard opsætning for bogføring på registreringsdato

+1

Hej

Kunne man overveje at placere et flueben projektopsætningen der gør at man ikke hver gang man godkender timer skal forholde sig til om man vil bogføre på registreringsdatoen, eller samlet.


Mvh Alexander Sylvestersen-Platz | VALJU ApS | +45 3360 1261
i Forslag » Projektstyring af (1.9k points)

1 Svar

God dag Alexander.

Mange tak for dit indlæg her på forum.

Vi har faktisk haft dette til diskussion før omkring at lave en projektopsætning hvor man kan vælge dette. Det ville give meget god mening hvis man altid registrerede det på en bestemt vis, men hvad nu hvis vi ikke registrerede noget af det på den sidste dag i perioden, og noget af det på registrerings datoen. Så ville man i så fald altid skulle gå ind og ændrer i opsætningen hvergang man skulle skifte. Vi har snakket om, om det ville give mening at den måske gemte det sidste man havde valgt i stedet, her ville det være nemt at man i så fald kun skulle klikke hvergang at man faktisk havde brug for at foretage ændringen.

Jeg vil dog meget gerne se hvor stort behovet er for at vi laver denne opsætning, så jeg tænker at jeg lader dette forslag ligge i en 14 dages tid. Det er mest for at der kan skabes lidt diskussion og give andre brugere muligheden for at stemme forslaget op, så vi kan se om behovet er her frem for alle de andre idéer som vi også skal tage stilling til.

Jeg har selvfølgeligt øje på denne tråd, og hvis der skulle komme nogen spørgsmål. jamen så skal du endeligt bare skrive her, og så vil jeg gøre mit bedste for at uddybe.

Hav en fantastisk tirsdag!

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Alexander.

Så er jeg tilbage igen. Normalt ville jeg have argumenteret for at vi har en masse andre forslag som jeg ved der er større fokus på. Jeg vil dog gerne prøve at tage dette forslag med alligevel. Grundlaget for dette er at jeg mener det kunne være en simpel fluebens løsning som kunne gøre foreskellen. Derfor vil jeg gerne prøve at høre vores udviklere ad omkring hvorvidt muligheden alligevel er der for at snige det ind.

Du vil høre fra mig når jeg ved yderligere.

Tak fordi du kom med forslaget og hav en super god uge! :-)
Hej igen Alexander.

Så er jeg tilbage igen med nyt.

På nuværende tidspunkt kan jeg sige at idéen er accepteret. Det er på nuværende tidspunkt en diskussion om det skal være en opsætning, eller om det skal huske hvad man senest har anvendt.

Desværre kunne jeg dog ikke få noget tidsinterval på hvornår de ønsker at lave dette. Jeg ser heller ikke at vi i vores roadmap ser ud til at have den læggende. Derfor er jeg meget bange for at sige at dette bliver implementeret på baggrund af mange af de idéer som jeg ved de allerede arbejde på.

Derfor sætter jeg denne som implementeres ikke på nuværende tidspunkt. Det kan være vi bliver overrasket og den bliver ændret, men for at du ikke skal sidde og vente og der pludselig går længere tid end hvad vi to har tålmodighed til, sætter jeg den som således.

Skulle der komme en update skal jeg selvfølgeligt sørge for at fange dig så og holde dig opdateret.

Jeg vil sige mange tak for dit indlæg, og ønske dig en fantastisk onsdag! :-)