Faktura tekst i flere kolonner.

0
Hej.

Hvis jeg umiddelbart skriver en tekst i en faktura linie, så vil teksten blive inden for beskrivelses kolonnen. Er der mulighed for at man kunne definere at netop denne tekst godt må udfylde hele siden horizontalt på tværs af kolonnerne?
i Forslag » Salg af (140 points)

1 Svar

Hej igen Ulrich777.

Okay, jeg skal lige være helt sikker på jeg forstår hvad du ønsker her. Forstår jeg det korrekt at du ønsker at hvis du skriver i beskrivelse feltet, så skulle den ignorere den plads den har fået og fortsætte ud af fakturalinjen?

Lad mig høre fra dig, så jeg er helt sikker. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)

Hej Charles :)

Ja det er helt rigtigt. Jeg tænker eksempelvis et værksted eller noget som skal skrive en faktura og der er brug for en beskrivelse på 50-100 ord eller noget. Hvis kunne det være smart hvis man kunne vælge at denne tekst/fakturalinie ikke blev ombrudt af kollonnerne.

Hej igen Ulrich.

Ahh på den måde. Så man kunne nærmest sige det var muligheden for at lave et rent tekstfelt frem for f.eks. en fakturalinje, som bruges til ren forklaring?

Hvor tit kommer du til at lave disse forklaringer? Der er jo også muligheden for at anvende tekstfelter i selve systemet, som gør det muligt at skrive andre steder på fakturaen i form af tekstfelt 1 og 2.

Jeg kan selvfølgeligt godt se at hvis man skal lave lange forklaringer, og forklare hver en linje på sin faktura, så ville det give rigtigt god mening.

Igen ønsker jeg meget vel at se behovet for dette indlæg, samt se om der er andre der har en idé til hvordan det skulle fungere. Jeg tænker personligt selv man bare kunne have en knap der hedder "Indsæt tekstlinje" under andre muligheder.

Jeg vil lige lade indlægget ligge i et par ugers tid for at se hvad folk synes, og så vender jeg selvfølgeligt stærkt tilbage igen. :-)

Hav en rigtigt god dag!
Hej igen Ulrich.

Så er jeg tilbage med nyt.

Jeg har prøvet at diskutere idéen med min advisor herinde samt mine kollegaer for at høre hvor tit der har været et behov for at lave en fuld tekst linje. Det er faktisk ret så tit at jeg har hørt vores brugere anvende sådan et felt. Dog har det aldrig været et ønske at udvide selve feltet, og ret så tit er det heller ikke et spørgsmål om større beskrivelser.

Jeg anbefaler at du anvender Tekst 1 - 2 så vidt du skal angive en længere beskrivelse. Jeg undskylder men det bliver ikke implementeret denne gang. Skulle vi arbejde med vores design og layout ville det give mening at se på muligheden, så vidt det passer ind i vores roadmap. Dog med alle de andre idéer vi har på forum hvor vi ser et større behov, så må vi prioritere dem.

Jeg vil dog takke dog fordi du skriver her på forum og håber du fortsat vil komme med flere idéer herinde.

Hav en rigtigt god dag.