Faktura linie = næste side

0
Hej.

Jeg er ny her, men jeg ville høre om ikke det var muligt at lave en funktion som automatisk hopper til næste side på faktura. Det vil sige eksempelvis en faktura linie med en kode eller noget som på det færdige faktura layout hopper til næste side. Således at alt på de næste faktura linier kommer på den næste side. Jeg tænker samme funktion som i word er ctrl + enter.

Det kunne være smart hvis man eksempelvis ville opdele sin fakturering på specifikke sider.
i Forslag » Salg af (140 points)

1 Svar

Hej Ulrich777.

Velkommen til her på forum og tak fordi du skriver herinde.

Jeg har set denne idé et par gange, men jeg kan se at det er så lang tid tilbage at jeg synes vi skal tage den op igen, samt at jeg ikke har fået nogen forklaring på hvorfor dette ikke skulle være muligt.

Så det så man kan sige du ønsker, er en mulighed for at man under fakturaoprettelsen, får en mulighed for at trykke på f.eks. "Tilføj side"?

Man kan sige at du faktisk kan skabe en tom linje i fakturaen. "Hvis du så trykke på denne linje -> Klikker på C og trykker enter" Så kan du faktisk copy paste denne tomme linje med disse 2 klik. Det betyder dog at man manuelt skal sidde og klikke det ind flere gange og lidt gætte sig frem til hvor mange linjer der skal til før at siden skifter. Det følger dog lidt arbejdsgangen som med word, så bare så du kender denne mulighed så indtil videre. (Jeg håber selvfølgeligt det giver mening).

I forhold til din idé, hvordan havde du så i tankerne det skulle fungere, og hvordan ville det nemmest foregå for dig? Bare hvis du selvfølgeligt har givet det en tanke om hvordan.

Lad mig høre fra dig, så ser vi på om det ikke er noget vi skal have op til udviklingen, eller om du kan arbejde med mit forslag.

Hav en god dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles :)

Jeg ved ikke hvordan det teknisk set kunne fungere, men i praksis tænker jeg at man evt. kunne lave et specielt varenr. eksempelvis, og når man valgte det varenr i fakturalinien, så vidste layoutet at der skulle springes til næste side. Det kunne evt. også gøres ved at man havde en box man kunne sætte flueben i der var man ellers også taster antal, pris og enhed. Måske det kan gøres smartere men det ville umiddelbart give mig en meget brugbar funktion.

 

mvh Ulrich
Hej igen Ulrich.

Det kunne man sagtens gøre, måske at man har en vare der bare hedder "Skift side". Jeg tænker måske man bare kunne have en knap ligesom vi har "Ny fakturalinje" så måske en knap der hedder "Ny fakturaside". Hvis vi så f.eks. havde en side tæller der f.eks. skrev 1/2 sider eller sådan noget når man sidder på selve fakturaoverbliks siden.

Det kan vi altid diskutere herinde og se hvad der giver bedst mening, eller måske nogen andre har en bedre idé.

Jeg tænker jeg lige vil lade dette opslag ligge i et par ugers tid, både for at andre også kan komme med deres idéer, samt at se hvor stort behovet er.

Hvis du har nogen spørgsmål, skal du selvfølgeligt bare spørge løs!

Hav en god dag!

Hej Ulrich.

Jeg har lige besvaret dit indlæg omkring faktura teksten og muligheden omkring at fylde en helt fakturalinje ud med tekst. 

Du kan se mit svar her.

Vi er enligt lidt i den samme båd med denne idé. Jeg er aldrig glad for at sige nej til idéer da jeg ved at det næsten er alt som er brugbart herinde fra. Det er igen en prioriterings sag når jeg ikke tager denne idé med, da vi igen har en masse andre forslag vi må prioritere. Du kan ude til højre klikke på den knap der hedder "Overvejes" og se de indslag som vi på nuværende tidspunkt ser en større efterspørgsel på og som vi forsøger at tage med i første omgang. Da vi har så mange på listen på nuværende tidspunkt, ville det være en skam at tage mere med hvis du i så fald skal vente i rigtigt lang tid før der sker noget. Så vil jeg hellere være ærlig og sige at det ikke bliver for nu. 

Det vil jeg undskylde, men igen tak for dit indlæg!