Informizely customer feedback surveys

Lagermodul/Nye varer

0
Jeg har følgende forslag/spørgsmål:

1. Kan I ikke lave en funktion hvor man kan samle flere varer til én ny vare. Altså sådan at de enkelte del-varer føres ud af lageret og én ny vare føres ind?

2. Alternativt: bliver det muligt i fremtiden at en varesamling kan stå på en faktura som en enkelt linie?

3. Kan det laves såden at man kan bruge varesamling under Lagerregulering? Så kunne vi evt. selv føre de enkelte del-varer ud af lageret og oprette en ny vare.

Da vi er en produktionsvirksomhed bruger vi en række varer fra lageret til at danne nye varer. Varesamling dækker derfor ikke vores behov. Jeg har læst svarene til FLI, som står med et lignende problem. Men jeg mener ikke at det er en god løsning at sende en lang række (næsten) blanke linier ud på en faktura til kunderne.

Har I andre forslag til hvordan vi kan bruge lagermodulet på en fornuftig måde? Kender I evt. andre systemer til lagerstyring der kan integreres med e-conomic?

MVH
eco-user
i Forslag » Lagerstyring af (1.5k points)
gen-kategoriseret af

2 Svar

Hej,

Jeg har også brug for disse funktioner:På forhånd tak!

JAcob
Forslag af (180 points)
Hej eco-user,

Tak fordi du gider skrive på vores forum.

Jeg har lige en kommentar til punkt 3.

Du har mulighed for at lave en stående lagerreguleringskladde, så du kan have en dig f.eks. hedder: Kurv. Den regulerer så 2 flaske vin, 2 pakker chokolade etc.. Det er lidt at udnytte systemet, men hvis du kan leve med dette, så vil jeg mene det kan lade sig gøre.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)