Informizely customer feedback surveys

Indscannede bilag - ændre noten

0
Hej,

Jeg kunne godt tænke mig, at man kunne ændre noten, når man bogfører indscannede bilag i kladden. Ofte bliver man nødt til at springe over bilag og vende tilbage til dem senere, derfor kunne det være rart hvis man kunne rette i noten og tilføje en kommentar. Hvis man er igang med en "bilagsstrøm" i kladden, er det forstyrrende for arbejdsprocessen at skulle hoppe ud og ind i kladden.

Mvh Olivia
i Forslag » Bilagshåndtering af (410 points)

2 Svar

Hej Olivia! :-)

Tak fordi dit indlæg her på forum.

Jeg tror allerede jeg forstår hvad du mener, men jeg vil selvfølgeligt gerne lige være sikker. Så man kan sige at du ønsker muligheden for at ændre i noten når du har valgt at en eller flere bilag som skal laves til posteringer i kassekladden, og her ønsker du så et felt hvor du kan redigere i noten som er sat på det indscannede bilag i sin tid.

Forstår jeg det korrekt?

Lad mig høre fra dig og have en rigtigt god dag.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles,

Det er rigtig forstået. Lige nu kan man kun ændre i noten, når man går ned i "ubehandlede" bilag.

Det ville være rart hvis man kunne ændre noten, mens man er igang med posteringen af bilaget.
Forslag af (410 points)
Hej igen Olivia.

Undskyld jeg først fanger dig nu. Jeg fik desværre ingen besked grundet den måde vores system fungere på. Du har klikke besvar på din egen tråd, hvilket betyder at den starter en ny "Samtale" om man kan sige. Hvis du i stedet klikker på kommenter på det jeg skriver, så får jeg en besked omkring at du har svaret. :-)

Jeg vil meget gerne høre om jeres arbejdsgang. Man kan sige at lige før i faktisk vælger at anvende disse bilag til posteringer, så er der en mulighed for at ændre i bilags navnet.

Se gerne eksempel her: https://www.screencast.com/t/EsAWFJQY1K3T

Jeg vil meget gerne se hvor stort behovet er for denne sag, så jeg tænker jeg lader den lægge i to ugers tid, for at se hvor mange der ønsker det. Jeg tænker dog at man allerede har en fin mulighed for at redigere det, så jeg kan nok ikke love at dette bliver noget vi implementere. Lad os se på det og hav en fantastisk weekend. :-)
Hej igen,

Jeg er klar over at man kan ændre noten inden man vil anvende bilaget. Men jeg vil gerne have muligheden for at ændre noten, mens jeg er igang med at postere bilag.

Hvis jeg fx har valgt 200 bilag, og jeg støder på et bilag, som allerede er bogført, vil jeg gerne have mulighed for fx at skrive i noten "allerede bogført, slet bilag". Ellers skal jeg afbryde "bilagsstrømmen", for at klikke ud og skrive det i note feltet eller slette bilaget. Det afbryder arbejdsprocessen en hel del, når man arbejder med indscannede bilag, hvor man måske springer over flere bilag osv. Så skal jeg til at starte helt forfra på dette eller også skal jeg sidde og huske på, at bilag 100 i rækkefølgen skal slettes.

Jeg håber du forstår hvad jeg mener nu :-)
Hej igen Olivia!

Ahh okay, jamen det ser jeg da rigtigt god mening i. Det er svært når man har med mange bilag at gøre, og jeg undrede mig også over hvad du præcist ønskede at bruge den ændrede note til. Så giver det ihvertfald også bedre mening for mig.

Jeg lader som sagt indlægget ligge da jeg er meget interesseret i at se hvor stort behovet er for denne mulighed, men tusind tak for en god forklaring. Så har jeg ihvertfald også en grund hvis udviklerne ønsker at tage den med.
Hej igen Olivia.

Jeg har taget et kig på om vi har haft andre brugere som også ønsker denne mulighed, og som det står på nuværende tidspunkt ser det ikke ud til der er et større behov for at kunne ændre noten. Det er ikke at det er en dårlig idé, men vi har en del andre forslag under vores "Overvejede" fane du kan finde ud til højre som på nuværende tidspunkt har et større antal stemmer.

Så jeg må undskylde og sige at dette forslag ikke kommer med denne gang. Hvis vi skulle komme ind og snakke om bilags håndtering, skal jeg nok videregive til vores udviklere at dette ihvertfald er et ønske. Sommetider når de arbejder med en bestemt del af programmet, kan vi altid snige små ændringer med nu og da.

Jeg vil ihvertfald sige tak fordi du skrev på forum, og håber du fortsat vil komme med flere idéer til programmet.

Hav en rigtigt god tirsdag!!