Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Valuta i Smart Inbox

+1
Når der er foreslået en valuta i Smart inbox, skal man scrolle ned til den rette valuta,

forslag

kan man taste de 3 bogstaver hvor valutaen så bliver hentet

eller

vil i sætte de 3-5 mest brugte valutaer øverst i valgmenuen
i Forslag » Bilagshåndtering af (3.0k points)

1 Svar

Hej igen Jimmy.

Tak fordi du skriver. :-)

 

Dette er faktisk endnu en funktion som vores kassekladde kan på nuværende tidspunkt, men som smart-inbox ikke har fået indkluderet. Jeg tænker igen der ikke er så meget for andet end at høre udviklingen ad omkring muligheden for at vi kan gøre dette. Da funktionen allerede er i systemet, så kan vi muligvis få den oprettet ret så hurtigt.

Igen vil jeg lige tage den med vores udvikling til vores næste møde, og så høre du også fra mig på denne sag.

Igen mange tusind tak fordi du kommer med disse forslag og hav en fantastisk uge! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
God dag Jimmy.

Så er jeg tilbage igen.

Vi fik endeligt gennemgået nogen af vores smart-inbox forslag hvor jeg havde denne med. De så rigtigt god mening i det og accepterede den straks.

På nuværende tidspunkt står vi til en revurdering af den måde vores smart-inbox foregår. Jeg fik ikke nævnt at vi på nuværende tidspunkt har et ønske om at vores smart-inbox i sig selv skal være en kassekladde. Vi overvejer lidt hvordan det skal laves på nuværende tidspunkt.

Jeg kan dog sige at de nu har denne idé med til når de skal til at og køre det i gennem i Q1. Så det er en mulighed at vi får det implementeret slut Q1, men jeg kan ikke love noget tidspunkt, men jeg kan da tage udgangspunkt i hvordan det står på roadmap på nuværende tidspunkt.

Jeg vil holde dig opdateret som jeg ellers ved om den i sidste ende medtages, jeg tænker dog at det giver så god mening at jeg ikke kunne forestille mig andet, nu må vi se. :-)

Tusind tak for dit indlæg, og hvis du har nogen spørgsmål så skriver du selvfølgeligt, så skal jeg besvare.

Hav en rigtigt god dag!