Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




udviddet søgning i abonnementskørsel

0
Når man laver en abonnementskørsel kan man kun skrive en pr. dato. Hvis man for eksempel skriver pr 10 september, vil den tage alt med før den 10ende september.

Det ville være et super arbejdsredskab i forhold til at planlægge kunder, hvis man kunne søge en periode i stedet.  For eksempel fra den 10 - 20 september.

På den måde vil man kunne planlægge fremtidige kundebesøg på en mere overskuelig måde.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til Toni!

 

Tusind tak for din tid, det er dejligt at du ønsker at være med til at forbedre e-conomic! :-)

 

Jeg har forstået din forslag omkring at du i stedet for bare at kunne trække op til en dato, kan søge en periode op hvor du selv definere første og sidste dato. Jeg vil dog meget gerne lige prøve at få en forståelse for hvorfor du har brug for at gøre dette. Jeg tænker at det altid ville give mening at trække alt hvad man kan trække i forhold til at man ikke glemmer fakturaer som ellers skulle have været oprettet.

Jeg kan forstå at du nævner noget med kundebesøg, så jeg vil måske også gerne høre om hvad du bruger abonnements modulet til, og hvilken slags virksomhed du har. Så kan jeg prøve at få en forståelse for hvad dit behov helt præcist er.

Lad mig høre fra dig, så vi kan finde ud af hvad vi skal lave og tusind tak for din tid Toni.

 

Hav en fantastisk weekend! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)