Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Scanning af bilag

0
Hvorfor indlæses bilagene pludselig ikke længere i den orden man scanner bilagene ind.

Jeg giver bilagene bilagsnumre inden jeg scanner, men bruger ikke de indscannede bilag i e-comomic når jeg bogfører, fordi man ikke kan se det fulde dokument, og derfor hele tiden skal scrolle for at kontrollere data.

Jeg har derfor de originale bilag liggende ved siden, og det er meget tidskrævende at skulle rode rundt i bunken af bilag for at finde det bilag, som e-conomic vælger man skal bogføre.

Det er SÅ MEGET irriterende. Hvornår bliver det ændret så det igen er til at arbejde med?
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (120 points)

1 Svar

God dag Lone.

 

Tusind tak for dit indslag.

 

Jeg kan godt se hvad du mener i forhold til at systemet ligger dine bilag ind i en rækkefølge som måske ikke giver helt mening. Vi har fornyligt skiftet hele vores mailserver ud for at kunne effektivisere vores indscannings modul. Før i tiden ville vores indscanning behandle et bilag af gangen og ligge dem ind i ubehandlet. Dette brugte dog meget mere tid, da systemet skulle arbejde med et enkelt bilag af gangen individuelt.

I vores nye system kan man sige at den tager alle bilag på samme tid. Så i stedet for at den langsomme vej med en af gangen, jamen så tager systemet alle bilag og bruger alt sin energi på at smide dem ind. Alt efter hvor lang tid bilaget så tager at behandle, bliver de lagt ind i system "Først til mølle".

Man kan sige at i stedet for at systemet kun spiser en flødebolle af gangen, jamen så tager den alle 10. Den som tygges først, synkes først.

Nu hvor det er sagt, jamen så skal vi jo selvfølgeligt tænke løsninger. Jeg nuværende tidspunkt er det enligt sådan systemet fungere, og jeg vil da lige prøve at tage et snak med vores teknik omkring om det er noget vi kan gøre ved det. Måske en mulighed for at systemet kan kan sortere efter det tidspunkt man importere dem ind på. Det er også sådan jeg forstår at du ønsker det skal ind på.

Forstår jeg det korrekt? Lad mig høre fra dig, så ser jeg på at vores udviklere ved besked.

Hav en rigtigt god weekend Lone.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (13.8k points)

Hej Lone.

Jeg havde gerne set, at Charles havde givet dig flg. svar:

Når du har tilknyttet dit bilag til en kladdepost, skal du klikke på ikonet med en lup til venstre for bilaget, så kan du se det i fuld størrelse.

Og til Charles: Man kan være aldrig så meget helt, men man kan ikke ligge noget. Man kan lægge et eller andet, og når man har lagt det, ligger det.

Der kommer på mange måder alt for meget sludder fra e-conomics supportere. Det ser ud, som om man ikke læser kundernes spørgsmål, men koncentrerer sig om alt andet end det essentielle. Det giver let det indtryk, at man ikke er velbevandret i systemet og ikke forstår kundernes spørgsmål / behov.

Hej Erik.

Tak for din kommentar, men jeg er nu af den opfattelse, at det er Charles, der har forstået mit problem.

Jeg ved godt, at jeg kan se bilaget i fuld størrelse, når jeg klikker på ikonet med lup til venstre, men det er en meget langsommelig proces i bogføringsforløbet, ligesom det er en meget langsommelig proces at skulle bladre igennem en stor stak bilag for at finde lige præcis dét, som e-conomic har valgt at scanne ind udenfor rækkefølge.

Når jeg ikke kan se hele bilaget, mener jeg det billede der vises forneden under selve bogføringslinjerne.
Hej Lene.

Det er lige netop din sidste linje i dit svar, at jeg hentyder til. Klik på luppen, og du kan se hele bilaget.
Hej Erik.

Som jeg skrev, er jeg klar over det, men det er lige netop dét med kig via luppen der er en langsommelig proces!!

Hej Lone og Erik.

 

Jeg svare lige på jer begge i dette opslag. Det er altid fint når der bliver skabt debat, og det hjælper jo også alle parter med at få en dybere forståelse.

I forhold til dit svar Erik, så synes jeg måske ikke det gavner sagen helt så meget at hoppe på en fejlstavning. Jeg mener personligt selv at det vigtigste er forståelsen. Hvis min stavning er helt ude i hampen, så skal jeg nok lægge tastaturet fra mig.

Jeg har faktisk svaret dig i en anden tråd, hvor jeg forklarer hvorfor vi gør som vi gør. 

Se meget gerne dette svar 25827.

Alle har jo deres måder at gøre det på, men jeg håber du vil læse mit indslag og forstå hvorfor vi gør som vi gør. Vi spørger for at være sikrer på at vi har forstået spørgsmålet.

Når det er sagt, så lad os da fokusere på Lones Problematik. Den skal vi jo have løst. Jeg kan se det ihvertfald virker til at jeg har forstået problematikken i forhold til hvad du giver udtryk for. Jeg vil meget gerne undersøge om vi kan lave dette om så den igen tager bilagene ind som man faktisk scanner dem ind. Det er ikke første gang jeg høre det efterspurgt, så jeg ser ingen grund til at jeg ikke tager den op med vores udviklere. 

Så håber jeg selvfølgeligt at jeg har ramt rigtigt, så jeg går videre med det som du ønsker Lone, ellers så skal du endeligt bare give lyd fra dig. :-)

I må begge have en rigtigt god og solrig uge!

Hej Charles.

Du har forstået det helt korrekt :-)

Også god solrig uge herfra.
Det jo bare smukt!

 

Jeg sætter dit indlæg til at være udestående.

Dvs. at jeg lige tager den med op til vores næste udviklermøde og høre om vi kan få dette forslag til at blive virkelighed.

Du høre fra mig ligeså snart jeg ved besked og så siger jeg da bare mange tak og i lige måde! :-)
Jeg sidder nøjagtigt med det problem som Lone beskriver og ønsker at det bliver lavet om hurtigst muligt da jeg ikke kan sidde med en kæmpe stak bilag der ikke ligger i den rækkefølge jeg har indscannet dem.

Og som Lone beskriver er det næsten umuligt at arbejde med forstørrelsesglasset og scrolle ned og op for at se beløb og fakturanummer på en faktura.

Jeg kommer ofte til at bogføre forkert bilag da jeg for sent opdager at bilaget på skærmen ikke stemmer overens med min nøje indscannede bunke jeg bogfører ud fra.

Hvis man er en større virksomhed med mange bilag kan man ikke sidde med eet bilag ad gangen taget med en mobiltelefon!!! Jeg scanner ind i min printer og en stak ad gangen med seperate pdf filer.

Jeg håber I snarest får ændret det og ser frem til at høre nærmere.

MVH Dorte
Tak for opbakning til Dorte, som nøjagtigt beskriver problemstillingen.

Jeg håber problemet kan løses. Jeg bogfører for 17 forskellige selskaber i én koncern, så hvis der ikke findes en løsning kan alternativet være, at vi må vælge en anden udbyder, hvilket ville være bund ærgerligt, da e-conomic eller fungerer fint.
Vi har også de samme overvejelser her i firmaet hvis der ikke findes en løsning.

Det er blevet tungt at arbejde med.
Hej Lone og Dorte.

Så er jeg tilbage igen med nyt om sagen, i må undskylde den lange ventetid.

I forhold til denne rækkefølge som disse bilag kommer ind på, så vil jeg allerede nævne nu, at det nok kommer til at fortsætte med at fungere som det gør nu. Vi har ikke umiddelbart hørt flere nævne dette behov. Tværtimod har vi fået en masse positiv feedback på indscanningens forbedrede load tider.

Jeg vil dog meget gerne finde ud af hvordan vi evt. kan løse denne problematik for jer. Så vidt jeg kan forstå, så er det et spørgsmål om at læse det fysiske bilag, og ud fra det skrive i e-conomic uden at læse bilaget inde i selve e-conomic. Fordi i har rækkefølgen af bilag liggende ved jeres side, er det nemt for jer at bogføre.

På nuværende tidspunkt prøver vi at finde en måde hvorpå man kan se hele bilaget på samme tid med at man laver sin postering. Hvis dette blev en mulighed ville i kunne se jeres bilag i programmet imens i bogføre, så de ikke behøver at ligge ved jeres side printet ud.

Hele tanken gangen ved indscanning er også at man helst skal holde sig papirløs. Det virker til at være en ret så specifik arbejdsgang. Hvis vi skulle få bilagene til at lægge sig ind i den samme rækkefølge, ville vi også sløve indscanning ned drastisk igen, hvilket nok ville gå meget negativt hos størstedelen af vores brugere.

Så indtil videre står vi ikke til at lave denne implementering, men jeg vil meget gerne prøve at finde ud af om vi kan løse jeres problematik på en anden vis. Jeg håber i vil være med på at starte en dialog så vi kan finde noget som virker for alle.

Lad mig høre fra jer og hav en fantastisk dag! :-)