Styring af afregning af kørsel med medarbejder

0

Hej

Vi benytter i stor stil "Afspadseringsmodulet" under projektstyring, til at styre hvor mange timer den enkelte medarbejder har arbejdet over og hvor mange timers overarbejde der er udbetalt ifm. lønnen.

Samme funktion mangler vi ifm, kørsel. Vi laver fx løn på forskellige tidspunkter i ugen op til den sidste i måneden og hver gang skal vi ind og se hvor mange km kørsel vi har udbetalt, til den enkelt og hvilken dato, for at sikre at få evt. kørsel fra slutningen af forrige måned med. Vi har altså brug for at der summeres op, hvor mange kilometer der er kørt af den enkelte medarbejder, og vi så skriver ind fx -100 km for marts (altså udbetalte kilometer), så vi er sikre på at alt bliver udbetalt og den enkelte medarbejder får kørsel for de korrekte antal kilometer.

Håber på at der er en masse som har samme ønske og i vil give en stemme, så det kan blive indarbejdet i e-conomic.

På forhånd tak til andre bruger og e-conomic smiley

Mvh Leon Olsen

i Forslag » Projektstyring af (230 points)

2 Svar

Hej Leon. :-)

Tusind tak for dit indlæg. Fedt med et forslag til projektmodulet, det fortjener også lidt kærlighed.

I forhold til dit forslag, så skal jeg selvfølgeligt lige sikrer mig at jeg forstår det helt korrekt. Så det du ønsker er enligt en liste som viser om de kørte kilometer der bliver registreret på dine medarbejdere, hvor den også fortæller dig hvor mange at disse kilometer der faktisk er betalt, og hvilket som stadig står åbent.

Jeg skal bare lige være helt sikker på jeg forstår hvad du mener, og evt. hvad du i projektmodulet har brugt som reference til denne idé.

Jeg håber mine spørgsmål giver mening.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag!

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Jeg kunne godt tænke mig det på sammen måde som med overarbejde/flex timer. Så når jeg trykker på fx juni måned og vælger månedseddel (timeseddel), så er der en der hedder "Afspadseringspulje - primo", "Optjente timer, netto - omregnet til faktor 1:1" og "Afspadseringspulje - ultimo". På tilsvarende måde ville det være godt at kunne have overblik over kørsel. Når der så er udbetalt for fx 320 km, så registreres der minus 320 timer, på sammen måde som under "Øvrig Opsætning -> Afspadsering" for timer.

Håber det giver mening, ellers må du gerne kontakte mig direkte

Mvh Leon Olsen
Forslag af (230 points)
God dag Leon.

 

Undskyld mit sene svar, jeg har desværre ikke fået en tilbagemelding på dette indlæg, vi har et setup på forum som desværre fejler i forhold til hvordan vi får svar fra jer som brugere. Hvis jeg kan bede dig om at trykke på kommenter under mit indlæg her når du svare, så får jeg nemlig direkte besked så jeg kan få svaret dig til en bedre tid. Undskyld ventetiden, men godt at jeg lige fik fanget dig her.

 

Jeg skal lige være helt sikker på at jeg forstår problematikken. Det krav du har er så vidt jeg forstår at du enligt ville kunne lave regnskab med dine kilometer, så du kan registrerer at du har betalt dine kilometer, og at det kan gå i 0, når dine kilometer så betales.

 

Jeg må allerede på nuværende tidspunkt sige at dette ikke kommer til at blive implementeret. Desværre har vi ikke hørt om denne problemstilling før, og vi ønsker helst at implementere de løsninger som ser ud til at have det største behov. Derfor må jeg allerede afvise dit forslag nu.

 

Jeg vil dog meget gerne prøve at finde en løsning på dit behov. Måske om vi i e-conomic allerede har en ting vi kan gøre. Jeg har diskuteret det med mine eksperter for at prøve at finde en god løsning, og vi har nogle idéer. Jeg skal dog lige høre om hvordan din opsætning er sat op.

Har du medtaget dine Kilometer registreringer i finansen?

Du kan undersøge dette ved at gå ind under "Projekter -> Øvrig opsætning -> Medarbejdere -> Andre muligheder -> Km-opsætning" se gerne her om du medtager km i finansen.

Lad mig høre fra dig, så håber jeg at vi kan ramme plet og du kan arbejde med e-conomic på en vis der giver mening!

Hav en fantastisk weekend! :-)