Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Historik på hver vare

+3
Jeg vil gerne have en historik-funktion på hver enkelt vare, hvor jeg også kan se hvornår varen er blevet spærret eller åbnet igen (med dato & evt også hvilken behandler/sælger der har gjort det)

Samtidig ville jeg ønske at spærrede varer var markerede i en anden farve på finansvarelagerlisten, så man hurtigt kan fange om de er spærret eller ej.

MVH
Marianne Bløcher

WINNER OPTIMIST
i Forslag » Lagerstyring af (170 points)
opdateret af 🔒

4 Svar

Hej Marianne

Tak for dit indlæg. Umiddelbart har du ret i, at der godt kunne være lidt mere historik tilgængeligt i e-conomic og dit foreslag er ikke afvist.

Jeg vil dog informere dig om, at vi har en rigtig stor pulje med rigtig mange gode foreslag, så  indtil videre vil jeg gerne lade dit indlæg stå åbent her på Forum i ca. 14 dage, for at høre vore andre kunders kommentarer til dit indlæg.

Du vil høre fra mig indenfor 14 dage, når dit foreslag lige har været oppe til diskution i vores udviklingsteam

Med venlig hilsen

Susan

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Hej Marianne

Bare til din info, så har vi ikke glemt dig. Vi har ikke haft møde med vores udviklingsteam lige pt, pga ferieperioden, men jeg lover at vende tilbage til dig, så snart jeg ved noget mere

Ellers vil jeg ønske dig en rigtig dejlig weekend

Med venlig hilsen

Susan
Hej Marianne

Af lidt nysgerrighed, hvorfor bliver dine varer spærret?

Hvis det er noget med batch og sidste salgsdato - så har vi en app der kan styre det og giver en oversigt over spærrede varer på lager.

Du er velkommen til at ringe 7025 7600 eller sende en mail salg@itnvivion.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Hej Marianne

Her en lille opdatering. Vi har haft møde med vores udviklings team og vi er blevet enige om, at vi udarbejder en liste over, hvad vi mener der skal være i loggen. Blandt andet dit foreslag om, hvem som har oprettet/slettet/spærret varenumre, men også samme funktion for Kunder, Leverandører etc.

Du hører nærmere fra os, når vi ved lidt mere

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Hej Marianne

Så har vi fået opdateret loggen, så man nu kan se væsentlig flere ting :-)

Rigtig god dag til dig

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)