Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Budget i projektstyring

+3
Hej

Vi bruger med stor fornøjelse e-conomic projektstyring, men vi mangler en væsentlig ting i dette system.
Vi ville gerne kunne oprette et bugdet i projektstyringen, så man kan følge dette måned for måned.
Er der nogle andre der har samme synspunkt.

Mvh
Jannie Priis
Villingshøj & Messerschmidt
i Forslag » Projektstyring af (150 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Jannie,

Dette er et ønske vi høre en gang i mellem - vi har også tidligere haft en form for budgetopfølgning, men det har desværre vist sig at det ikke helt er så nemt og lave noget alle kan bruge, da der typisk er forskellige parametre folk vil ind og kigge på, og holde øje med. Derfor har vi desværre ikke en løsning, og ikke en gang en løsning der ligger på tegnebrættet.

Vi hører selvfølgelig gerne ind til specifikke behov og om hvad man gerne vil se, så har vi noget mere konkret vi kan gå videre med, når vi gennemgår om dette skal være muligt.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Vi er en virksomhed der arbejder med projekter. Ved hver månedsafslutning  har vi brug for en opgørelse af "varer i arbejde". Da vi bogføringsmæssigt anvender "produktionsprincippet" hvor vi skal indtægtsføre den færdiggjorte del af salgsprisen, har vi brug for, at kunne sammenholde budget og nuværende kostpris, så en færdiggørelsesgrad kan udregnes. Giver det mening?
Hej Steffen

Jeg tilslutter mig og stemmer for. Det er noget flere efterlyser.

Mvh.
Henrik

http://forum.e-conomic.dk/5339/budget-til-projektstyring

http://forum.e-conomic.dk/12758/budget-i-projektmodulet
Hej Igen

Vi (Fornax A/S) har et velfungerende regnearksbaseret system der bruger data fra e-conomic til budget og opfølgning, samt udregning af varer i arbejde til brug ved månedsraporteringer. Det ville ønskeligt om tilsvarende funktioner kunne være en del af e-conomic. Andre der fører regnskab efter produktionsprincippet må have meget lignende behov.

Fornax A/S

Jens Overgaard
Forslag af (170 points)