Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indlæsning - lager

0
Hvorfor er det ikke muligt at indlæse fra excel i fx. bestilling og ordrer? Vi har en stor kunde, som bestiller mange varelinjer, hvor vi modtager ordrerne i excel.
i Spørgsmål » Lager af (690 points)

3 Svar

Hej Pernille,

Grunden til du ikke kan dette er, at den importfunktion vi har ikke er bygget til at kunne håndtere dette, da der kommer en ekstra dimension på selve importen. Jeg har dog et bud på, hvordan vi kan komme rundt om dette. Jeg skal vende den med vores udviklere før jeg med garanti kan sige om det virker.

Hertil kommer så hele overvejelsen om, hvorvidt det bliver prioriteret i vores planer. Jeg kunne forestille mig dette er en ret stor opgave. Det er dog noget som vil skabe rigtig meget værdi, da det kan bruge på tilbud, ordre, faktura, bestilling mm.

Jeg vil for nu sætte det til overvejes. Jeg vender tilbage efter mødet med udviklerne :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Spørgsmål af 🔒 (102k points)
Jeg havde samme problem den anden dag. En stor del af vores kunder anvender excel når de sender forskellige ordre mv. Det kunne spare os en masse tid for, at sidde og lave manuelt arbejde.
Hej igen Pernille,

Jeg har fået vendt dette med vores udviklere. Min tanke omkring, hvordan vores import kunne fungere, hvis man kun importerede varelinjer. Det kan i nogle tilfælde give mening, men det bliver først rigtig smart, hvis man kan importere flere ordrer eller bestillinger på en gang.

Vi kommer i fremtiden til at genbesøge hele vores import/eksport funktionalitet, men der vil gå noget tid inden vi kommer dertil. Indtil da vil jeg dog afvise, at vi kommer til at arbejde i denne retning.

Jeg sætter derfor forslaget til implementeres ikke :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Spørgsmål af 🔒 (102k points)
Hej Pernille

Jeg har læst dit indlæg.

Vi kan indlæse filer til ordre i e-conomic.

Du er velkommen til at ringe på 7025 7600 eller sende en mail til salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)