forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Øvrig reference

+1
På ordredelen er der et felt der hedder øvrig reference. Jeg vil gerne have oprettet et lignende felt i projektdelen, således at dette følger med over på ordren - når denne laves via projektet.
spurgt 29 Maj, 2018 i Forslag » Projektstyring af hassinghanne (170 points)
Hej igen

Projektnummer, Deres ref. etc. kommer allerede med over på ordren. Jeg skal lige høre hvad det er for en slags oplysninger du helt præcis mangler på ordren, som du gerne vil tilføje i øvrig reference. Om det er en kontaktperson eller lignende ?

2 Svar

Hej

Jeg skal lige høre, hvad det er for nogle oplysninger du helt præcis vil have over fra projektdelen til ordren i øvrig reference ?

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 29 Maj, 2018 Forslag af Susan Jensen (25,980 points)

Jeg vil gerne have et felt i projekt som hedder øvrig reference. Når der så bliver udfyldt noget i det, skal det tages med over på ordren. Øvrig reference i ordren står under Noter og referencer.

besvaret 30 Maj, 2018 Forslag af hassinghanne (170 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”