Forslag vedr. Automatisk læsning og bank

0
Hej E-conomic

 Jeg har dette spørgsmål/forslag:
Når jeg har indlæst 30 leverandørfaktura i min smartinbox og de derefter er kommet videre over i min kassekladde daglig eller i mit tilfælde en kassekladde kaldet leverandørfaktura.
Allerede der har smartinboxen autolæst alle giro +71 info på faktura og jeg kan se at de ligger i bankbetaling klar til export til netbank og det er rigtig smart

Mit problem er nu at jeg ikke stoler på at autolæsning får læst alle +71 strengene og derved ikke får alle faktura med ind i bankbetaling. Derfor sidder jeg nu og trykker dem alle sammen igennem for at se om den har autolæst giro +71 strengen. eller om jeg evt. manger betalingstype på en leverandør, Dette gør jeg selvfølgelig for at sikre mig at jeg får exporteret og betalt alle mine leverandørfaktura - Men dette punkt er meget tidskrævende og burde let kunne løses.

Det jeg godt tænke mig at der var et lille icon på oversigtsskærmen over alle bilagene, som viste betalingsstatus på bilaget.

F.eks,

Autolæst giro=grøn

Bankoverførsel=blå

Ikke autolsæt=orange

Betalingstype mangler=Rød

Exporteret til netbank=grå

Det er for mig, mere vigtigt at jeg får betalt mine faktura til tiden end det er f.eks at vide hvilken valuta faktura/bilag er i, den kunne derfor bare være en option om man vil se denne status eller ej..

/Lasse
i Forslag » Bilagshåndtering af (320 points)
opdateret af

3 Svar

Hej :)

Jeg er enig i, at det er en rigtig smart funktion, som findes med smart inbox og betalinger. Jeg er dog lidt i tvivl om du mangler at skrive noget, eller dette er dit forslag. Hvis det er dit forsalg, så vil jeg sige til dig, at det allerede er muligt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det hele kører, så må du endelig sige til. Hvis der mangler noget i dit spørgsmål, så må du meget gerne uddybe :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.8k points)
Opdagede lige at ikke alt text var kommet med i mit copy/paste.. Las det igennem igen ;-)
Sådan kan det jo gå ;-)

Jeg har læst det og jeg kan sagtens følge din tankegang omkring dette.
Vi har i et stykke tid arbejdet med, hvad vi skulle vise i smart inbox og hvordan vi skulle vise det.

Bare lige for at være sikker. Ønsker du dette vist i Inbox'en eller kassekladden?

Jeg er meget enig i, at betalingsoplysningerne er vigtige og det er noget vi bedre skal fremhæve. Derfor vil jeg meget gerne undersøge, hvordan vi bedst muligt kan vise det i e-conomic og præsentere det for vores udviklere. Det skal siges, at jeg har gjort dette før med henblik på at vise det i selve inbox'en, hvor der indtil videre ikke er kommet afklaring på sagen. Jeg vil meget gerne arbejde i en retning, hvor vi viser det i selve inbox'en, hvis du ønsker det, men jeg er også åben for at vise dette andre steder i e-conomic.
Jeg ville allerhelst have det i kassekladden, inddelt i farver så man hurtigt kunne skimte hvis der var nogle bilag der var markeret med rød prik. som værende ikke autolæst girostreng eller manglende valg af betalingsmåde. Jeg har lavet et billede eksempel men jeg får ikke lov til at tilføje det her i texten..

/Lasse
Hej igen Lasse og tak for forklaringen. Man kan desværre ikke vedhæfte billeder, når man trykker 'kommenter'. Hvis du trykker 'svar', så kan du godt. Du må meget gerne gøre dette og efterfølgende lige skrive her i kommentaren, at du har lagt det op, så får jeg nemlig en mail med, at du har svaret :)
211438_-_me_Casa.jpeg
Så er der kommet billede på.. ;-)

Så der billede forslag til hvordan jeg syntes bilag kunne være markeret iht. betaling.

Forslag af (320 points)
Hej og mange tak for billedet. Jeg vil præsentere denne vinkel på problemet for vores udviklere.
Jeg vender tilbage, når jeg har fået deres respons :)
Hej igen Lasse :)

Jeg har nu fået snakket lidt med vores ansvarlige på Smart Inbox. Han er klar over der er efterspørgsel efter at få en bedre synliggørelse af, hvad der er aflæst af Smart Inbox og det er noget de går og kigger på. Hvordan det hele lander kan jeg ikke præcis sige noget om nu.
Jeg kan dog sige, at det ikke vil blive vist i kassekladde. Det kan vi allerede nu sige nu. Derfor vil jeg afvise dit forslag og sætte det som implementeres ikke.
Du skal dog vide at de forslag er med til at øge efterspørgslen af en form for synliggørelse og derfor forsvinder dit forslag ikke med jeg afviser. Det bliver bare ikke på denne måde som du ønsker.

Rigtig god påske :)

Hej Lasse.

 

Jeg skriver angående en opdatering vi har lavet i vores smart-inbox, som jeg håber måske kan hjælpe lidt i forhold til din problemstilling.

VI har foretaget en ændring i smart-inbox som gør det muligt at se hvilken betalingstype som der aflæses af inbox. Næste gang du tilgår din smart-inbox er der kommet nye felter som "Modkonto, moms modkonto, forfaldsdato, Valuta, valutakurs og den vigtige i dette tilfælde som er betalingstypen" Så fra nu af før dine bilag overføres til kassekladden, så kan du se hvad den trækker, og også ændre på det, hvis du er uenig med systemets valg.

Du vil kunne læse mere om opdateringen på denne side inden længe. 

Jeg håber det hjælper dig på vej!

Hav en god torsdag! :-)

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
I er ved at være i mål ;-) et sidste ønske kunne være at der var valmuligheden "forudbetalt" i valgmulighederne hvor man vælger: bankoverførsel/+71/+04 - Nogle sf mine leverandører kræver en gang imellem dankortbetaling (forudbetaling). Og dette er lidt svært at lombinere i smart inbox, da en leverandørfaktura automatisk vil generere en betaling.

//mvh Lasse
Hej igen Lasse.

Okay, så man kan sige at det som du stadig mener der mangler, er en mulighed for at man kan vælge en post som hedder forudbetalt, som gør at e-conomic ikke opretter en linje til eksporten af betalinger, samt at udbetalingen oprettes automatisk.

Forstår jeg det korrekt?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk weekend! :-)
Det er fulstændig korrekt forstået..

Mvh Lasse
God dag Lasse.

 

Det er bare helt fint, jeg har også fået dette svar i andre tråde hvor de ønsker den præcist samme funktion. Jeg tænker ikke der er meget der skal gøres her, andet end at jeg lige tager dette med til vores næste møde og høre om vi ikke også skal tilføje denne mulighed.

 

Jeg tænker ikke der er så mange spørgsmål at stille i forhold til funktionaliteten. Den er som vi kender den, og vi mangler bare muligheden.

Jeg tager den med udviklingen og så høre du fra mig igen efter vores næste udviklermøde.

Hav en fantastisk uge! :-)