Bankkonto i anden valuta

0
Hej,

Jeg har en bankkonto i USD, hvor jeg modtager betalinger i USD, og vil derfor gerne bogføre uden kursberegning - kan jeg det?
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit spørgsmål.

Det kan være det strækker sig lidt ud over, hvad vi kan hjælpe med herinde fra hos e-conomic, men for at være sikker, så vil jeg lige høre, hvad du mener med, at der skal bogføres uden kursberegning? Hvis du er frisk på at uddybe det, så vil jeg gøre mit bedste for at give dig et svar :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Bogføringshjælp af (90.8k points)
Jeg har en Konto I usd, hvor jeg modtager og betaler I usd. Men I kassekladden I economic omregnes til dkk, men jeg vil egentlig gerne bare have det fastholder usd uden en omregningskurs.
Tak for svar. Det kan jeg godt svare på.
Det er nok ikke det svar du ønsker, men det vil altid blive omregnet til DKK. Du kan sagtens køre USD og en evt. fast valutakurs, hvis du gerne vil slippe for kursdifferencer, men i sidste, så er det regnskabets grundvaluta, der vil blive omregnet til.